• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren anneler ve elma sirkesi

işine karışmak gibi olmasın ama bence midene zarar hem sütüne geçerek ekşi bi tat verbilir buda bebeginin karnını agrıtabilir.ben denemezdim yerinde olsam hiç mantıklı gelmedi çünkü.ben elma sirkesiyle zayıflayan hiç duymadım ama su ile zayıflayan duydum bol bol su iç ekmegi kes ekmege dayanamasan miden bulansa bile bol su iç yada yulaflı bisküvi ye ekmek yerine.

arkadaslar bebeğim 3 aylıkken sirke su karısımı içtim, kocamın kilolalarıma olan takıntısı yüzünden, sabahları ve yatarken 1 bardak suya 1 çorba kasığı içtim. 10 gnde 3 kilo verdim amaaaaaaaaaa bebek acısından durum berbat, bebeğim memeyi görünce çıldırıyordu, memeden soğudu, bıraktım 10 gün kaka yapmadı, bağırsaklarda tembellik ve iştahsızlık olmuş 15 günde hiççççç kilo almadı. onuda bırakın bu kaka durumunda kaç gün doktorlarda gezdik acaba bağırsak düğümlenmesimi var die .....bırakalı 15 gün oldu ama bebeğimin kakası sirke kokuyor iyice işlemiş yavruma, benimde iştahım kapandı su bile içemez oldum sütüm gitti... sakın sakın emzirirken denemeyin ben çok vicdan azabı duyuyorummm. artı 10 kilo fazlam vardı ama kocamın tavırları yüzünden yapmak zorunda kaldım 10 günde bıraktım

bende adet olöamıştım sirkeyi bıraktım hemen adet oldum bilmiyorum bi alakası varmı belirteyim dedim

arkadaslar bebeğim 3 aylıkken sirke su karısımı içtim, kocamın kilolalarıma olan takıntısı yüzünden, sabahları ve yatarken 1 bardak suya 1 çorba kasığı içtim. 10 gnde 3 kilo verdim amaaaaaaaaaa bebek acısından durum berbat, bebeğim memeyi görünce çıldırıyordu, memeden soğudu, bıraktım 10 gün kaka yapmadı, bağırsaklarda tembellik ve iştahsızlık olmuş 15 günde hiççççç kilo almadı. onuda bırakın bu kaka durumunda kaç gün doktorlarda gezdik acaba bağırsak düğümlenmesimi var die .....bırakalı 15 gün oldu ama bebeğimin kakası sirke kokuyor iyice işlemiş yavruma, benimde iştahım kapandı su bile içemez oldum sütüm gitti... sakın sakın emzirirken denemeyin ben çok vicdan azabı duyuyorummm. artı 10 kilo fazlam vardı ama kocamın tavırları yüzünden yapmak zorunda kaldım 10 günde bıraktım

bu çook önemli bir konu bilmeden içen çok insan vardır..bununla ilgili bir başlık acmak lazım sakın emzirirken içmeyin dieee,ben baslığı açıcam izninizle sizin deneyiminizi nick vermeden paylaşıcam,bilgilendirdiğiniz için çok tesekkür ederimm...

bu çook önemli bir konu bilmeden içen çok insan vardır..bununla ilgili bir başlık acmak lazım sakın emzirirken içmeyin dieee,ben baslığı açıcam izninizle sizin deneyiminizi nick vermeden paylaşıcam,bilgilendirdiğiniz için çok tesekkür ederimm...

arkdaslar merhaba benım sıze farklı bir sorum olacak ben 11 aylık ewlıyım ve artık bebek ıstıyoruz ama bı kac kılo fazlam war onları wermek ıcın elma sırkesı ıcsem hamıle kalmamı engeller mı bı bılgısı olan war mı

canım benim yazılanarı okuduysan hamile kalmana engel olmasa bile mideye çok zararlı. yediklerine dikket edip spor yapman bedenin ve ruh dinginliğin için daha iyi. dedikleri gibi zayıflatan faydalı bişeyse salatalarda bir miktar kullanabilirsin ama suyla içince çok kötü oluyor insan

Canım o kullanım hatasından kaynaklanıyof onlar sirkeyi direkt kullandıkları için midesini deliyor aslında sirke 1 yk kadar 1 sb suyun içinde tüketilmesi gereken yoğun asit içeren bir ürün cilt temizliğinde bile kullanırkeb au ile seyreltmek gerekiyor

Selam canlar Uzun zamandan sonra elma sirkesini kullanmaya Katar verdim bugun icdim bebegimde emmeye devam edior bakalim yatmadanoncede icmeyi dusunuorum bana Katilmak isteyen varmii Bakimm :d icdigim surece sizleri bilgilendirmekde Isteerim bu Arada icerken baya sorlandimm Taxi kotu aama yilmak yok bi kac Gun denemek istiorum Kilo kaybim olmassaa devam etmeyi dusunmuorum tadindan dolayi.umarm sogansuyunda yasadigim hayal kirikligini yasamam onuda zayiflatio die 2 ay kullandim ama bi fayadasii olmadii :KK43:(allahim yardim Et :KK43:yanliz birakmayin Beni kizlarr hadiiiiiiii:KK43:

Back