• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren anneler ve elma sirkesi

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
merhaba arkadaşlar emzirirken diyet yapılmadığı için ve kilolarda alıp başını gittiği için zararsız ne labilir diye bakındım.arkadaşlarında(emziren) haftada bir kilo verdim demesiyle bu meşhur elma sirkesi içme olayı içime sindi.fakat bebeğe süte zararı armı beni zayıflatan şey bebeğimi de zayıflatırmı diye türlü sorular takıldı kafama.şimdi emzirip elma sirkesi i.çen ve bebeğinin kilosunu kaybetmeyen arkadaşlar varmı yada herhangi birlgisi olanlar yazarmısınız teşekkürler:a015:

bu elma sirkesi çok moda oldu ama son duyduğuma göre mide kanseri mi yapıyomuş yoksa ülser mi, tam hatırlamıyorum.

canım ya nasıl içiyorsun öyle sirke mirke
bana sirkenin kokusu bile iğrenç geliyor
ayrıca zayıflatabileceğini hiç ama hiç inanmiyorum
mantıksız geliyor
iç sirkeyi zayıfla komik geliyor
bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama biraz büyüsün düzenli spor yaparak ve bir diyetisyen yardımıylan daha güzel sonuçlar alırsın bence
sirkeyi nereye kadar içeceksin

cqnım bn de emzırıyorum ama her sabah ılık su içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koyup içiyorum 15 gun oldu başlayalı ve vücudumda farklılık hissediyorum..sütüme gelince hiç bi değişiklik yok hem zaten devamlı humana da kullanıyorum bebeğimin kilosuna gelince bu ay dr.a gıtmedık henuzgıdınce haberdar ederım yıne:))bı de ben hamur ısınden ekmketen şerbetlı tatlılardan uzak duruyorum onların bı faydası zaten yokk:))

merhaba arkadaşlar emzirirken diyet yapılmadığı için ve kilolarda alıp başını gittiği için zararsız ne labilir diye bakındım.arkadaşlarında(emziren) haftada bir kilo verdim demesiyle bu meşhur elma sirkesi içme olayı içime sindi.fakat bebeğe süte zararı armı beni zayıflatan şey bebeğimi de zayıflatırmı diye türlü sorular takıldı kafama.şimdi emzirip elma sirkesi i.çen ve bebeğinin kilosunu kaybetmeyen arkadaşlar varmı yada herhangi birlgisi olanlar yazarmısınız teşekkürler:a015:
ben cok fazla içmediğin sürece yani günde 2-3 kaşıktan bir şey olacağını sanmıyorum
bol bol su iç canım bu hem sütünü artırır hemde sana tokluk hissi verir

ama böyle kokulu seylerin tadı geciyo süte belki bebeğin rahatsız olabilir
bana doktorum söylemişti

ama bende emzirken ilk aylarda kilo aldım ama bebeğin 4 aylık olunca ek gıdalara başlayabiliyorsun
o zaman bence kilo vermen daha kolay olur

zaten bebişler ayaklanınca kilo falan kalmıyo insanda :hulya:

walla su içiyorum 4 litre günde hiçte tok tutmuyor beni :((((((((((((
buna rağmen halen iştahım yerinde 1 gr bile veremedim :((((((((((((((

off zayıflamak ne zorrrr... sürekli yemek düşünüyorum elma krom vs kulanmak istiyorum ama emziriyorum... aynaya küstüm...86 kilo ile doğum yaptım şuan 75 kiloyum ... eskiden 65 kiloydum ve dert ederdim ah bir 60 kg altına düşsem diye.. şimdi 75 offf offfffffffffff...

arkadaşlar ben kiraz sapı çayı içiyorum doktorum izin verdi sütümde farklılık olmadı oğlum 4 aylık ve sadece anne sütü alıyor bu ay içiyim bebekte bir farklılık olup olmadığını yazarım ama bence insan yediklerinede dikkat etmeli içtiklerimiz sadece yeterli olmaz ben 54 kiloyla hamile kaldım 1.65 boyundayım doğuma 62 kiloyla gittim şuan 57 kiloyum hedefim eski kiloma dönmek birde bazı kadınlar regl olduktan sonra kilolarını daha kolay veriyorlarmış hormonlardan dolayı galiba

kızlar bence denemeyim bile... ben içtim bikaç hft midemi deliyordum az kalsın:(((
balla sirkeyi suda karıştırıp içtim ki hergündüzenlide değil... bi içtim bi bıraktım.. en sonunda midemde aşırı ağrı... ağzıma acı su geldi... amcam (dr) öldürecenmi sen kendini zayıflama derdine die kızdı bana:((( çok ama çoook zararlı

selam hanımlar ben bu forma üye ollaı baya oldu ama tam olarak nasıl kullanıldığını bilmiyorum..
benim de sorunum kilolar 59la hamile kaldım boy 165 80 le doğum yaptım şu an 65 kiloyum kızım 5.ayına giricek,elma sirkesi kullandım 1 hafta adet olmuyodum oldum verdirdimi verdirmedimi bilmiyorum ama kızımı gözlemliyorum sanki memeden soğudu yada mama da veriyorum ondan mı ooof kafam karışık ::(

merhaba kızlar ben yeni üye oldum çok güzel şeyler öğrendim benim bebişim 5.5 aylık bende zayıflamak istiyorum elma sirkesi kullanıcam ama bebişime dokunurmu diye korkuyorum a.s.

deneyenler varsa sonuçlarını yan etkilerini yazarlarsa bize de yardımmcı olurr

mrb lar benim bebeğimde 4 ayını bitirdi ve ben bebeğim 3 aylıkken elma sirkesi kullandım sabah akşam ılık suya aç karnıma içtim.bebeğimin emmesinde hiçbir değişiklik olmadı emmeye devam etti ve kilosunuda etkilemedi.. ben 83 kg doğuma gittim.sirkeye başladığımda 79 idim ve sirkeyi içtikten sonra yani şuan 76 kiloyum.bir süredir içmiyorum bıraktım bebeğimin ve benim aşırı derecede saçlarımız döküldü..bana kalırsa benim saçımın dökülmesi mevsimsel bebeğiminkide normalmiş ana saç dökülüp yenisi çıkarmış ama öylemi denk geldi sirkedenmi bilemiyorum..şuan saçlarımın dökükmesi azaldı ilki kadar çok değill artık karar sizin kızlar birde bu arada 2,3 gündür bebeğim emmek istemiyor yada artık doymuyor..sütüm yetmiyordu zaten aptamilde içiyordu ne yapacağım bilmiyorum..ek gıdaya geçsemmi erkenmi sizce kızlar ?????

benimde kızım 6 aylık ve her şeyi yediriyorum 4 aylık yoğurt ve pirinç unu verdim saçlarım benimde çok döküldü zamanla geçiyor bide boyamanın faydası varhihoyyyt

Kızlar bu elma sirkesini çok az içmek gerekiyormuş..
Tv de Taylan Kümeli gece yatmadan önce bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı katılıp içilebilir ama kesinlikle daha fazlasını tavsiye etmiyorum dedi.

kızlar 2 sabah elma sirkesi içtim feci midem ağırdı bide bulantı oldu meğer mide sorunu olan içemiyormuş en iyisi bol spor:oklava:

Bende bu aksamdan itibaren bi bardak ilik balli suyun icine bi tatli kasigii sirkee koyup yatmadan once icmeyi dusunuyorum ama zarari olur diede korkuorum bebegim 3 aylik ve emziriorum .emzirirken bu formulu uygulayan annelerr Varsa Eger benii bilgilendirebilirmii lutfenn

ben elma sirkesini daha önce kullandım ve faydasını da görmüştüm. şuan kızım 3 aylık ve doğumdan geldikten sonra baya kilolarım gitmişti ama sütüm yok diye sürekli yedirdiler ve şuan tartıya çıkmaya korkuyoru. işe başlamak istemiyorum çünkü giyecek kıyafetim yok. yemeği kesemiyorum ya sütüm tamamen kesilirse diye. nasıl gidecek bu kilolar. bu arada benimde saçlarım çok dökülmeye başladı bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum.

Selam canlar Uzun zamandan sonra elma sirkesini kullanmaya Katar verdim bugun icdim bebegimde emmeye devam edior bakalim yatmadanoncede icmeyi dusunuorum bana Katilmak isteyen varmii Bakimm :d icdigim surece sizleri bilgilendirmekde Isteerim bu Arada icerken baya sorlandimm Taxi kotu aama yilmak yok bi kac Gun denemek istiorum Kilo kaybim olmassaa devam etmeyi dusunmuorum tadindan dolayi.umarm sogansuyunda yasadigim hayal kirikligini yasamam onuda zayiflatio die 2 ay kullandim ama bi fayadasii olmadii :((allahim yardim Et :(yanliz birakmayin Beni kizlarr hadiiiiiiii:(

Back