• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren anneler emzirirken en rahat giysi

ocean_girl

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
1.454
74
683
kıslar emzirirken ne giydiğinizde daha rahat emziriyosunuz gömlek tişört
ben şuana kadar dışarı öle çıkmadım 8 temmuzda memlekete gidiyorum ee sürekli dışarda olucam üst olarak ne alsam rahat ederim sizce
cvplarınız için şimdiden teşekkür ederimm

slm canııım yakaladım senııı bebısını aldında gezmelerdemı basladın baklaım.bence önden dğmelı kıyafetler sec canım.tşört olsa yukarı cıkarmak zorunda kalacaksın heryerde olmaz en rahatı önden düğmelı kıyaftler sanırım.

ben de memleketen geldim ve elbiseler aldım kendime. kiloları saklayım diye ama emzirme işini hesaba katmamışım. kesinlikle elbise alacaksan önden düğmeli olsun. ayrıca kilolu olmasam tişörtle kotla gezmek isterdim bence emzirmek için rahat.

bence de gömlek ya da en azından göğüslerini üstten çıkarabileceğin kadar açık -düğmeli bir üst en iyisi.T-shirt olunca alttan sıyırdığında karnın göbeğin hep görünüyor.ya da içinde fanila olursa t-shirtü alttan sıyırıp fanilanı da üstten sıyırırsın o zaman göbüş gözükmez,T-shirtle de mm ni kapatabilirsin.

slm canııım yakaladım senııı bebısını aldında gezmelerdemı basladın baklaım.bence önden dğmelı kıyafetler sec canım.tşört olsa yukarı cıkarmak zorunda kalacaksın heryerde olmaz en rahatı önden düğmelı kıyaftler sanırım.
ewet kızımla memlekete gidiyorum canım en iyisi şu durumda gömlek yada düğmeli tişörtler heralde cvbın için saol canım

ben de memleketen geldim ve elbiseler aldım kendime. kiloları saklayım diye ama emzirme işini hesaba katmamışım. kesinlikle elbise alacaksan önden düğmeli olsun. ayrıca kilolu olmasam tişörtle kotla gezmek isterdim bence emzirmek için rahat.
aynı hatayı bende yaptım tatlım elbise aldım hep önleri kapalı emzrirken komple soyunurum artık:olmaz:
bence de gömlek ya da en azından göğüslerini üstten çıkarabileceğin kadar açık -düğmeli bir üst en iyisi.T-shirt olunca alttan sıyırdığında karnın göbeğin hep görünüyor.ya da içinde fanila olursa t-shirtü alttan sıyırıp fanilanı da üstten sıyırırsın o zaman göbüş gözükmez,T-shirtle de mm ni kapatabilirsin.

a.s.a.s.

en iyisi o emzirme önnlüğü bence de
gömlek olunca da bütün göğüs bağır meydana çıkıyor
ben tşörtle rahat ettim
zaten bebiş kucağımda olunca karnım falan görünmüyor
birde ev dışında pek emzirmediğim için sorun yaşamadım
emzirme sütyeni kullanamadım ben hiç
şu sporcu sütyeni gibi olan yarım atletler çok rahat geldi, yukarı sıyırıverdim hemen

ben emzirme sütyeni ve atleti kullanıyorum.ayrıca dışarda bebeğiğmi pek emzirmiyorum.süt sağıp yanıma alıyorum.o yüzden çok rahatım..

Back