Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok yok yaptırabilirmiş internette farklı bilgiler vardı emin olamadım acaba dedim buradan yaptıran var mı? Sonra doktora yazmak geldi aklıma 9 aydan sonra yapılabilir diyormuş yayınlar. Hatta mesajı atayım buraya belki faydalan olur
Emziren bir anne dövme yaptırabilir, ancak bazı hususlara dikkat etmesi gerekir. Dövme yaptırmadan önce göz önünde bulundurulması gereken bazı faktörler şunlardır:
Hijyen: Dövme işlemi, hijyen kurallarına sıkı bir şekilde uyulması gereken bir süreçtir. Enfeksiyon riski, emziren anneler için özellikle dikkat edilmesi gereken bir konudur. Dövme salonunun temiz ve steril olması gerektiği için güvenilir bir yer seçilmelidir.
Ağrı ve Stres: Dövme yaptırmak fiziksel olarak rahatsız edici olabilir ve emziren anneler, stresin süt üretimini olumsuz etkileyebileceğini unutmamalıdır. Ancak dövme yaptırma süreci kısa bir süre sürdüğü için bu etki minimal olabilir.
Cildin Durumu: Emzirme sürecinde vücutta hormonel değişiklikler meydana gelir ve bu, ciltte hassasiyet artışına yol açabilir. Dövme sırasında cilt tahriş olabileceği için, cilt yapısının dövme işlemine uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir. Süt Kanalları Üzerine Dövme: Özellikle meme bölgesine dövme yaptırmayı planlayan annelerin, süt kanallarının üzerinde dövme yaptırmamaları tavsiye edilir. Çünkü iyileşme sürecinde enfeksiyon riski artabilir ve bu da süt üretimini olumsuz etkileyebilir.
Yok yok yaptırabilirmiş internette farklı bilgiler vardı emin olamadım acaba dedim buradan yaptıran var mı? Sonra doktora yazmak geldi aklıma 9 aydan sonra yapılabilir diyormuş yayınlar. Hatta mesajı atayım buraya belki faydalan olur
Ama direkt HAYIR demişsiniz, bende bilginiz var sandım. Yanlış yönlendirecektiniz beni yani
Tabii tercih işi böyle şeyler ama aile değil kendi bedenimiz neticede ben çok severim
Ama direkt HAYIR demişsiniz, bende bilginiz var sandım. Yanlış yönlendirecektiniz beni yani
Tabii tercih işi böyle şeyler ama aile değil kendi bedenimiz neticede ben çok severim