Emziren anneler dovme yaptırdınız mi?

Emziren bir anne dövme yaptırabilir, ancak bazı hususlara dikkat etmesi gerekir. Dövme yaptırmadan önce göz önünde bulundurulması gereken bazı faktörler şunlardır:

Hijyen: Dövme işlemi, hijyen kurallarına sıkı bir şekilde uyulması gereken bir süreçtir. Enfeksiyon riski, emziren anneler için özellikle dikkat edilmesi gereken bir konudur. Dövme salonunun temiz ve steril olması gerektiği için güvenilir bir yer seçilmelidir.
Ağrı ve Stres: Dövme yaptırmak fiziksel olarak rahatsız edici olabilir ve emziren anneler, stresin süt üretimini olumsuz etkileyebileceğini unutmamalıdır. Ancak dövme yaptırma süreci kısa bir süre sürdüğü için bu etki minimal olabilir.
Cildin Durumu: Emzirme sürecinde vücutta hormonel değişiklikler meydana gelir ve bu, ciltte hassasiyet artışına yol açabilir. Dövme sırasında cilt tahriş olabileceği için, cilt yapısının dövme işlemine uygun olup olmadığına dikkat edilmelidir.

Süt Kanalları Üzerine Dövme: Özellikle meme bölgesine dövme yaptırmayı planlayan annelerin, süt kanallarının üzerinde dövme yaptırmamaları tavsiye edilir. Çünkü iyileşme sürecinde enfeksiyon riski artabilir ve bu da süt üretimini olumsuz etkileyebilir.

Eklentiler

• e6128478-72e7-4280-8d1a-8e16b010651e.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 6f3692b2-ac71-43d8-ae4a-3f6349e74d6b.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 9
Ben bu eklediğim markaları sormuştum olur dedi çocuk doktoru. Başka markaları bilmiyorum benim yaptıracağım yer bunları kullanıyormuş

anlıyorum.
Bizim aile pek sevmezde öyle şeyler .
O yüzden hiç ben merak etmedim bu dövmeyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…