• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Emziren anneler bi bakın lütfennnn

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM 2,5 AYLIK Bİ KIZIM VAR VE EMZİRİYORUM.AMA 3 GECEDEN BERİ EMMEK İÇİN UYANMIYOR NORMALDE SAAT 8'DE EMERDİ VE 9' DA SALLAYIP UYUTURDUM VE SONRA GECE 2 DE EMMEK İÇİN UYANIRDI BİRDE SABAHA KARŞI 5'TE UYANIRDI . AMA NE OLDUYSA SAAT AKŞAM 8 DE ' EMİYOR YİNE UYUTUYORUM VE BİDAHA UYANMIYOR BEN UYANDIRIP EMZİRİYORUM ODA ZORLA NİYE BÖYLE OLDU Kİ KORKUYORUM KIZLAR GECE AÇ KALIRSA BİŞİ OLURMU SİZ GECELERİ EN FAZLA KAÇ SAAT ARAYLA EMZİRİYOSUNUZ YAZIN LÜTFEN . BİRDE GÜNDÜZLERİDE ARTIK ZORLA EMZİRİYORUM DOKTORUNU ARADIM GÜNDÜZ ZOR EMZİRİYORUM DEDİM 4 SAAT TE BİR EMZİR ARTIK DÜZENE GİRİYOR DEDİ SİZ DE BÖYLYMİ YAPIYONUZ ÇOK KAFAN KARIŞTI kafamçokkarıştıNAPICAM BEN BİŞİLER YAZIN LÜTFEN.:Saruboceq:

evet Trakyalı kızının emme süreleri artık düzene giriyor
artık gece bir kere kalkar emer uyur. ben de oğlumda aynı durumu yaşadım. ilk önce evham yaptım ama artık 3 saat aralıksız uyuyabileceğim diye çok sevinmiştim
hele hele 3. aydan sonra iyice düzene girecek
güle güle büyüt kızını

canım benimde oğlum gündüzleri aynı şekilde 3 4 saatte bir ememye başladı vede 5 dakika anca emiyor acaba doyuyormu

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM 2,5 AYLIK Bİ KIZIM VAR VE EMZİRİYORUM.AMA 3 GECEDEN BERİ EMMEK İÇİN UYANMIYOR NORMALDE SAAT 8'DE EMERDİ VE 9' DA SALLAYIP UYUTURDUM VE SONRA GECE 2 DE EMMEK İÇİN UYANIRDI BİRDE SABAHA KARŞI 5'TE UYANIRDI . AMA NE OLDUYSA SAAT AKŞAM 8 DE ' EMİYOR YİNE UYUTUYORUM VE BİDAHA UYANMIYOR BEN UYANDIRIP EMZİRİYORUM ODA ZORLA NİYE BÖYLE OLDU Kİ KORKUYORUM KIZLAR GECE AÇ KALIRSA BİŞİ OLURMU SİZ GECELERİ EN FAZLA KAÇ SAAT ARAYLA EMZİRİYOSUNUZ YAZIN LÜTFEN . BİRDE GÜNDÜZLERİDE ARTIK ZORLA EMZİRİYORUM DOKTORUNU ARADIM GÜNDÜZ ZOR EMZİRİYORUM DEDİM 4 SAAT TE BİR EMZİR ARTIK DÜZENE GİRİYOR DEDİ SİZ DE BÖYLYMİ YAPIYONUZ ÇOK KAFAN KARIŞTI kafamçokkarıştıNAPICAM BEN BİŞİLER YAZIN LÜTFEN.:Saruboceq:

canım kafanı yorma doktorlar bebekleri uyandırmaya karsı bırk nezamn uyanırsa emer bebişin ac olsa zaten uyumaz zaten bu durum çok uzun sürmez ya bizim gibi olsaydın gece on defa 5 dakka emip uyuyo:bbo::bbo::bbo:

bebeğinin yaptığı gayet normal canım, hem düzene giriyor hem ilk zamanlardaki gibi sık acıkmıyor
gece uykusu beslenmeden de önemli, uyanmıyorsa bırak uyusun
gece vücut ısısı düştüğü, metabolizma da yavaşladığı için daha uzun süre acıkmıyorlar
benim kızımda öyleydi, bugünlerin tadını çıkar çünkü 6. aydan sonra diş vs. derken tekrar sapıtıyor uykuları

Ay bizimkide düzene girecekmi acaba... Kızım gündüzleri sürekli emeyim istiyor... Emiyor emiyor sonra mideye fazla gelince geri çıkarıyor fazlasını.. Yazık oluyor sütüme yavf :)

bence de uyuyan bebisi uyandirma. ancak ki bakarsin kilo artisi yavaslar o zaman dersin belki acligini bilmiyor ama bebekler genelde düzene girerler bu zamanlarda. sen de uykunun tadini cikar bence. sütün de daha iyi dolar o dönemde. benim bebisim dogdugu günden itibaren 5-6 bazen 7 saat araliksiz uyurdu. gece 9-9.30 gibi emer.3 -4 gibi uyanir sonra bir de 7 de kalkardi. su an 6 aylik. gece 9.30 da mamasini iciyor, sabah 6ya 7ye kadar uyuyor.

bence de uyuyan bebisi uyandirma. ancak ki bakarsin kilo artisi yavaslar o zaman dersin belki acligini bilmiyor ama bebekler genelde düzene girerler bu zamanlarda. sen de uykunun tadini cikar bence. sütün de daha iyi dolar o dönemde. benim bebisim dogdugu günden itibaren 5-6 bazen 7 saat araliksiz uyurdu. gece 9-9.30 gibi emer.3 -4 gibi uyanir sonra bir de 7 de kalkardi. su an 6 aylik. gece 9.30 da mamasini iciyor, sabah 6ya 7ye kadar uyuyor.
MAŞALAH:nazar:

bence uyuyanı uyandırma.her ay bır degısıklık gosterecekler ve de bızler alısagaız gelıstırdıklerı yenı duzenlerıne.bu oncelıkle emmede ve uyanıklıkla baslıyor daha sonralarıda idrar ve kaka yapmalarındakı oraanın dısmesıyle sürüyor..

Ah ne kadar düzenli bebişleriniz var! Benimki 6 aylık ve ilk kez dün gece aralıksız 7 saat uyudu. Bazen 1 bazen 2 saatte bir uyanıp çılgınlar gibi emeriz. Sütüm deoldukça iyi durumda. Bu hep böyle oldu. Gündüzleri de geceleri de! Emzik almadığı için çok sık uyanıyouz galiba. Çok özendim şimdi size.

Back