- Konu Sahibi sirenamelita
-
Arkadaslar merhaba
Emzirmeyle alakali sorunum var sutum gur bir sekilde gelmiyo oglum 2 bucuk aylik dogdugudan beridir de boyle bide erkek cocugu surekli emmek istiyo ama sutum sizinti halinde geldigi icin sinirlenip feryadi basiyo sutumu arttirmak icin herseyi yaptim malt icecekleri,tatlilar,bulgur,sogan,su,pekmez vs vs ama olmuyo ek mama veriyorum arada ama ona alisacak diye korkuyorum koseye sikistim kaldim bu gun pes ettim artik ne yapicam bilmiyorum mamaya baslamayi bile dusunuyorum okadar ugrasmama ramen 25 mg sut sagdim ya da manuel pompayla sagmayi ben beceremiyorum
Canım aynı problem bende de oldu.Günde bir kaç fincan süt çayı ve rezene çayı içtim.Hem sütü artırıyor hemde rezene bebeğimin gazını atmasını kolaylaştırıyordu.Bunun yanında sağmak çok önemli sağdıkca süt üretimi artıyor.Ben evde manuel pompayla sağamıyordum,becerememiştim bu yüzden doğum yaptığım hastanede sağdırıyordum.Elektirikli pompa olduğu için daha iyi sağıyor.Birde dut kurusunu kaynatıp suyunu içtim o da sütü artırıyor.Umarım sütün artar çok zor bir durum
Bende işe yarayanlar;humana stel tea, şıralı tahin veya tahin helvası,lokum,incir, hoşaf,en az üç litre su ve moral moral süte odaklanma az deme artıcak yetiyor de, bebeğini her emzirmeden sonra elektrikli pompayla sağ ne kadar çok emerse sağarsan artar.
meraba,bende aynı problemi yaşıyordum sütüm var ama çok değil bende çok şey denedim ama sahlep içmek iyi geldi tavsiye ederim resmen birini emzirirken birinden aktı ama moral ve dinlenmede çok önemli umarım en kısa zamanda sorununa çözüm bulursun...
Arkadaslar merhaba
Emzirmeyle alakali sorunum var sutum gur bir sekilde gelmiyo oglum 2 bucuk aylik dogdugudan beridir de boyle bide erkek cocugu surekli emmek istiyo ama sutum sizinti halinde geldigi icin sinirlenip feryadi basiyo sutumu arttirmak icin herseyi yaptim malt icecekleri,tatlilar,bulgur,sogan,su,pekmez vs vs ama olmuyo ek mama veriyorum arada ama ona alisacak diye korkuyorum koseye sikistim kaldim bu gun pes ettim artik ne yapicam bilmiyorum mamaya baslamayi bile dusunuyorum okadar ugrasmama ramen 25 mg sut sagdim ya da manuel pompayla sagmayi ben beceremiyorum
Ben de rezene ictim sut caylari ictim ama olmuyoyarin gnc nin bira mayasi hapi alicam bakalim ne olucak insallah arttirir sutumu peki sen cozdunmu sorununu? Yani gur bir sekilde getirebildinmi sutunu?[/QUO
Hallettim canım her emzirmede olmasa da gürleşti.İyi uyuduğumda ve çok su içtiğimde bariz sütümde artma oluyor canım.İnşallah seninde gürleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?