emziren anne üşütürse ???

MaziTas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
57
11
iki aylık bebeğimi sadece anne sütü ile besliyorum. ancak gece sürekli kalkıp emzirirken sanırım üşüttüm boğaz ağrısı soğuk terlemelerim olmaya başladı. bebeğime sütümden geçer mi? bu durumun düzelmesi için neler yapabilirim? mama vermek istemiyorum ama emzirmeye devam etmek ne kadar doğru? ????????? yani aklımda deli sorular (((((((( lütfen bi yardım eli

sütten geçmez hastalık , mümkünse maske takın nefesinizden bulaşmasın.İlaç almayabilirsiniz ama ıhlamur vs içebilirsiniz.Çocuk dr. sorun size tavsiyelerde bulunur.
geçmiş olsun

tabi emzirmeye dikkat et. biraz sulandırıp elma sirkesiyle gargara yaparsan boğaz ağrısına, faranjite iyi gelir. bal,limon ılık su biraz da zencefil atıp içebilirsin. lavantayı kaynatıp odada gezdir ve bir kenara koy, odadı havadaki mikrobu kırıp gribin bulaşmasını engellermiş. geçmiş olsun

Teşekkür ederim bal limon zaten yaptım lavantayı da onerinizden sonra kullanmaya başladım :)) cok teşekkürler herkese

kesinlikle sütten geçmez rahat olun ve bol bol emzirin,bi mucizedir ki hasta olan annenin sütü doğal antibiyotik niteliği taşıyor ve tıpkı ilk gelen süt gibi bebeğin vücuduna ve gelişimine önemli katkıda bulunuyor,
bolca ıhlamur ve zencefil cayı içmenizi tavsiye ederim, boğazınızı rahatlatır
nane,maydanoz ve adaçayından uzak durmanız gerekir sütü önemli oranda azaltan gıdalar çünkü
geçmiş olsun

çok teşekkürler emzirmeye devam ettim zaten ama korka korka. anne sutunu azaltan içecekler için de tesekkürler maydonoz ve naneyi bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…