Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 aylık bebeğim MR cekmemde bir sakınca olur mu bel için radyasyon gecermi süte emzirmeye arada veremem ki iştahlı bir bebek değil cocunlukla emiyor . Uykuya emerek geçiyor
Mr ı hamileyken bile çek bilirsiniz. İlaçlı MR için ise çektirdikten sonra süt sağma ve belli bir süre emzirmeme gibi durumlar oluyor. Onu doktor size anlatıyor.13 aylık bebeğim MR cekmemde bir sakınca olur mu bel için radyasyon gecermi süte emzirmeye arada veremem ki iştahlı bir bebek değil cocunlukla emiyor . Uykuya emerek geçiyor
Canım ilaçlı renkli mr değilse çekiliyor diye biliyorum ama 2-3 saat mi ne emzirmemek gerekiyor ben yine de seni yanıltmayayım sezaryenden sonra bitmeyen bel ağrılarım için çektirmiştim ben de
Çok tskr ederim renkli değilCanım ilaçlı renkli mr değilse çekiliyor diye biliyorum ama 2-3 saat mi ne emzirmemek gerekiyor ben yine de seni yanıltmayayım sezaryenden sonra bitmeyen bel ağrılarım için çektirmiştim ben de
Anladım çok tsklr ilaçlı degilMr ı hamileyken bile çek bilirsiniz. İlaçlı MR için ise çektirdikten sonra süt sağma ve belli bir süre emzirmeme gibi durumlar oluyor. Onu doktor size anlatıyor.
Tskr ederimMr radyasyon içermiyor
Tsklr rahatlattı cvplarCektirebilirsin ben gebelikte bile cektirdim doktor onayı ile bi sakıncası yok
O zaman güvenle çekebilirsiniz çok geçmiş olsunAnladım çok tsklr ilaçlı degil
Çok tsklrO zaman güvenle çekebilirsiniz çok geçmiş olsun
Ben çektirmiştim ve doktora da mr cihazına bakan teknikere de sormuştum bir şey olmaz ama gebelik şüphen varsa asla girme demişti. Bu arada ben de bel ve sırt ağrısı için çektirmiştim.13 aylık bebeğim MR cekmemde bir sakınca olur mu bel için radyasyon gecermi süte emzirmeye arada veremem ki iştahlı bir bebek değil cocunlukla emiyor . Uykuya emerek geçiyor
Bir şey soracağım geçti mi bel ağrılarınız ben de sezaryen sonrası bel ağrısı için gitmiştim.Canım ilaçlı renkli mr değilse çekiliyor diye biliyorum ama 2-3 saat mi ne emzirmemek gerekiyor ben yine de seni yanıltmayayım sezaryenden sonra bitmeyen bel ağrılarım için çektirmiştim ben de