Emziremiyorum 🥹

Yorumları okuyamadım yazılmış olabilir. Memeyi emerken süte ulaşıyor mu yoksa enzik gibi mi kullanıyor? Yutkunuyor mu?
Benim bebekte emme yutma refleksi yoktu biliyorsun, emzikle alıştırma yaparak geliştirdik. Denemek istersen deneyebilirsin çene kasları kuvvetlenir.
Onun dışında tavsiyem yok maalesef, emzirme danışmanı iyi olabilir.

Haftasini doldurmadigi icin en dogrusu danismanlik cene kaslari gelismemistir aslinda yasadiklarin normal
Onemli olan surecte onun yorulmadan adapte olmasi

Sarılık başlangıcı vardı o da geriledi 6.günde. Islak mendil ıslak pamuk vs denedim, uyanmıyor iki sn gözünü açsa kapıyor hemen. Emziremezsem mama veriyoruz yani aç bırakmıyorum ama emmiyor :KK43:
Karnını doyuracak kadar vermeyin oda uyutur. Ortam çok sıcaksa üstü kalınsa oda uyanmasini geciktirir. Soyun ten tene temasla emzirin banyoda akan suda emzirin . Çok zorlarsa uyanmammak için Emzirmeden önce 10-15 CC verin gözünü açınca memeye koyun. Bir şekilde emmesi gerek ilk gunlerde tek sorun uyuması uyandırması zor olması 40. günden sonra tek sorun uyumamasi
Az dişimizi sıkıp sık sık emzirip, uyursa memede uyandırmak . Sonra gözü açılınca kendi kapacak.

Solu da sag pozisyonunda denedin mi orange?
Denediiim yatarak denedim üstüme alıp denedim snfn her şeyi denedim. Sağın ucunu çıkardı solun ucu yok üşeniyor galiba
Yorumları okuyamadım yazılmış olabilir. Memeyi emerken süte ulaşıyor mu yoksa enzik gibi mi kullanıyor? Yutkunuyor mu?
Benim bebekte emme yutma refleksi yoktu biliyorsun, emzikle alıştırma yaparak geliştirdik. Denemek istersen deneyebilirsin çene kasları kuvvetlenir.
Onun dışında tavsiyem yok maalesef, emzirme danışmanı iyi olabilir.
Yutkunuyor arte ya ona dikkat ediyorum izlediğim videolardan sonra. Bu ilk başta kilo alamadığı ama benim emiyor sandığım zamanlarda hiç dikkat etmemiştim belki orada emmiyodu aktif olarak ama emiyor artık. Emzik tutturamadım başka alayım bari

X