Tesekkurlerrhiç canını sıkma mamalar bebekler için üretilmiş sanki zehir veriyormuşuz gibi bir algı oluşturuyorlar çok yanlış bu. her anne bebeğini emzirmek ister ama bazı problemler buna engel olabilir çocuğu aç mı bırakalım lütfen kimseye aldırış etmeyin ek gıda zamanı da gelmiş hasta da olmuyor maşallah size ve bebeğinize. en güzel şekilde baktığınıza ve bakacağınıza eminim
Aminn insallah hepimizinkineAman hiç canını sıkma, artık üretilen mamalar anne sütünden besleyici. Sağlıklı olsun , Allah uzun mutlu ömür versin yeter :)
Ama 2 aydir hic emzrimiyorumki gelmiyo diye biraktim sikincada gelmiyor bitmis sanirimMama vermek eksiklik değil öyle düşünmeyin Önce annenize etkileniyorum stres yapıyorum sorma deyin. Bol bol emzirin boş emse bile emzirin emdikçe gelirmiş sonra mama verin gene doymuyorsa. Süt için uyku ve bol su içmek çok iyi geliyor uyuyunca süt artıyor gerçekten bebek uyudukça sizde uyuyun incir yeşillik bi de dut kurusunu kaynatıyorlar süt için çok iyiymiş inşallah artar sütünüz ve emer bebeğiniz
Olsun bırakma emzir emdikçe gelir geri sütünAma 2 aydir hic emzrimiyorumki gelmiyo diye biraktim sikincada gelmiyor bitmis sanirimAllah saglik.versin 2.ci.bebegime insallah butum tecrubelerimi ona yasatirim
Sıkınca gelmeyebilir. Siz emzirdikçe gelir.. Devam edin denemeye bence. Denemiş olursunuz en azındanAma 2 aydir hic emzrimiyorumki gelmiyo diye biraktim sikincada gelmiyor bitmis sanirimAllah saglik.versin 2.ci.bebegime insallah butum tecrubelerimi ona yasatirim
Yasadiklarinizi ben de yasadim. 34. Haftalik dogdu. Gebelik zehirlenmesi ve daha birsürü sorun. Pes etmedim hergün 5 defa sagdim. Hergün denedim.Ama 2 aydir hic emzrimiyorumki gelmiyo diye biraktim sikincada gelmiyor bitmis sanirimAllah saglik.versin 2.ci.bebegime insallah butum tecrubelerimi ona yasatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?