Emzirdikden sonra gögusde agrı acil yardim

Elifaselimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
327
248
32
Merhaba arkadaslar 33 gunluk bir bebegim var sol gogsum emzirdikde sonra koltuk altimdan bir agriyla agriyor sut dugumlenmesi dediler sicak soguk her sey denedim salladim taradim bir gun sagdikdikdan sonra buzlukdan cikardigim lahanayi koydugumda gogsumu iyce hirpaladim ve gogus ucum sisdi gogsumun agrisida ikiye katlanmis oldu genel cerrah da canin acisada emzireceksin demesiyle iki gun aglaya aglaya emzirdim biraz toparladim derken gogus agrim ikiye katlandi boynumu kaldiramaz oldum ama mastite cevirmedigi icin emzir dedi ikinci doktorda eve zor attim sagdim ancak 40 cc cikti simdi emzirdikce yada sagdikca kol altimda agri oluyor ve 10 ccden fazla gelmiyor diger gogsumden emzirdigim icin oda artik yeterli gelmiyor gibi mamada yiyor bu sefer beni yemiyor ne yapacagimi sasirdim doyup doymadigini anlamiyorum surekli mememde uyumuyor bazen memeyle bogusuyor acil yardim bu mide ilaci sut artiriyormus hala kullanan var mi artirmasi icin rezene sirgan otu anason kimyon iciyorum ama sanki sondulee banamisin demiyor kizimin agzina da aci sular geliyor gibi napcam sasirdim sikintim cok sutum kesilecek diye cok korkuyorum

X