Emzik ve uyku problemi

• Konu Sahibi Konu Sahibi m3y0u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

m3y0u

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
1
1
1
31
Merhabalar,
Bebeğim 3 ay 20 günlük. Doğduğundan beri emzik kullanıyorum. Bebeğini emziren bir anneyim. 2 aylık olduğundan beridir emziğini tak çıkar yapıyor. Emziği ağzında istiyor ancak aynı zamanda elleriylede emzikle oynamak istiyor. Bu süreci 2 aylık olduğundan beri yanımda uyuduğu için görmezden geldim hep emziği elimle destekledim. Artık beşiğine alıştırmaya çalışıyorum ve uyutmada başarılı olsamda yatağına koyunca emzikle oynayıp kendini uyandırıyor. Bu durum hem gündüz hem gece uykularında bu şekilde. Gündüz uykuları kısa yapıyor. Gece uykuları ise sürekli ayakta emzik başında nöbetteyiz. Bu şekilde çok zorlanıyorum. Bibs marka emzik kullanıyorum. Dün emziksiz uyutmayı denedim. Ağlama çığlık kıyamet koptu. Bu süreci nasıl yönetmem gerektiği konusunda bir yardıma ihtiyacım var. Bu şekilde sorun yaşayan ve çözüme ulaşan anneler sizlerden önerilerinizi bekliyorum.

Benim bebeğimde emziği ilk aylar alırken 3 ay gibi emzikle oynamaya sonrada ağzına almamaya atmaya başladı birdahada almadı . Emerek uyudu hep. Emen bebeklere oluyor emzik reddi. Emziksiz büyüdü . Eksikliğinide aramadım. Gündüz gezinteleri dışında ağlayınca mecbur kucağima alıyordum arabayida öbür elimle itiyordum. Gece uyandı mı emip uyuyordu.

Benim kızım 5 aylık oldu . Ben doğumdan hemen sonra emziğe alıştırdım ve sizinde yaşadığınız gibi 3 aylıkken emziği keşfetti ve sürekli oynamak istedi asla oynamasına engel olmayın lakin uyurken bu sizi de bebeği de zorlar ben şahsen kızımı halen kumdan yapıyorum 3 aylıkken sizin yaşadığınız olay başıma geldiğinde kundak yapıp beşiğine alıştırdım ve emziği iki üç defa ağzıyla itip sonra kendim emziği tekrar verdikten sonra yorulup ağzında kalıp uyuyordu uyuyunca emziği atıyordu size de tavsiyem birlere kundak yapın emziği başında bekleyip sabırla iki üç defa atsa da ağzına takın be geceyi rahat geçirin derim umarım işe yarar bebişinize de size de iyi şanşlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…