- 23 Mart 2016
- 276
- 13.332
- 188
- 29
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Bende philips aventin cam yeni doganı ve dr. Brown's un gaz önleyici cam biberonunu aldım. Ama daha kullanmadım bir ay sonra bebeğim doğunca inşallah:) emzik olarakta kauçuk uçlu emzik aldım kullanır mı bilmem artık. Ama aldığınız biberonda iyidir.Merhaba 6 aylik anneyimmm çoğu kişi bebeğimin biberon kullanirsa emmeyi bırakacagini idda etti bende bırakmayacağını düşündüm herzmn ve ona lansinoh biberon aldm aslında almak sayilmaz sut pompasinin icinden. Çıktı ve kullandim gayet başarılı hic bir sekilde bebegim gazli olmadi ve cok rahat etti kullanmanizi tavsiye ediyorum baska marka biberon kendimce tercih.etmem sizlere ayricaa emzik almadi bebegim.bunun icinde avent damla uclu emzik.aldm simdi emiyor:)
Benim kide gaz önleyici ozeliigi var canm vee hic gaz sancısı cekmedim:) damaklo emzik aldmmm onu emmedi bn pes etmedim gittim aventin damla uclu emzikini aldmm tam 2 ay kucağımda göğsüme emzik destekleyip uyuttum inat ettim alistrcaktmmm uyurknde olsa aliyo smdi 6 aylk arada otrurknde ali o:)Bende philips aventin cam yeni doganı ve dr. Brown's un gaz önleyici cam biberonunu aldım. Ama daha kullanmadım bir ay sonra bebeğim doğunca inşallah:) emzik olarakta kauçuk uçlu emzik aldım kullanır mı bilmem artık. Ama aldığınız biberonda iyidir.
Evettt cnm bnm kzmdaa kolylikla biberon aldi bnide brakmadi ucu da anne gogsune benziyor beni en çok bu cezvetti gaz sancisi yasadinmi canimm:)bende hem avent hem lansinoh hem de dr browns var :) kızım avent ve lansinohu hemen kabul ederken dr brownsı biraz zor kabul ediyor. Nedeni ise uçlarının farkı zaten bakıldığında da görünen bir farkavent ve lansinoh anne memesi gibi yayvan ama dr browns dar uçlu. Bunun dışında hepsinin özelliği aynı; gaz yapmıyor ve doğal akış sağlıyor. Benim kızım da emmeyi bırakmadı hatta sütüm az olmasına rağmen şimdilik memeyi mamaya tercih ediyor.
Bu arada emzirme hemşiremizden öğrendiğim kadarıyla cam biberon anne sütündeki bir maddeyi etkisiz kılıyormuş bu yüzden anne sütü için cam biberon tercih etme demişti
Yaşadım canım ama uzun sürmedi. Sab simplex verdim miniğime rahat atlattık o yüzdenEvettt cnm bnm kzmdaa kolylikla biberon aldi bnide brakmadi ucu da anne gogsune benziyor beni en çok bu cezvetti gaz sancisi yasadinmi canimm:)
Offf evet yaa bnmkide cok huysuzlasti 7 ayına girdi:)Yaşadım canım ama uzun sürmedi. Sab simplex verdim miniğime rahat atlattık o yüzdenşimdi diş sancıları başladı onun mızıltısını çekiyoruz.
Benim kuzucuk yeni 5.ayına girdi ama ben 4 aylık çıkarmışım doktorumuz da erken çıkaracak dedi. Dört gözle bekliyoruz dişlerin patlamasını. Gece artıyor sıkıntısı yavrumun mızır mızırOfff evet yaa bnmkide cok huysuzlasti 7 ayına girdi:)
Kardesim den biliyorum annem cok rahat etmisti bnde oyuzden alistrdmm smdi bnde cok rahat ediyorum erken çıkan dis erkn cururmus dogrumu bu soz bilmiyorum keske bnmkide çıkarsa:)Lansinoh biberonun zaten özelliği o aventinkide aynı anne göğsüyle aynı şekilde emmesi gerekiyor diğer biberonlarda süt kolayca aktığı için bebekler rahata alışıyor. Emzik vermek için okadar inat etmenize gerek yoktu. Ben mecburen kullandım alistirmamak için inat etmiştim ama oğlum meme emmedigi için durmuyordu 5 liralık silikon emzik verdim aldı.
Yok canım benim dişlerimde çürük yoktuKardesim den biliyorum annem cok rahat etmisti bnde oyuzden alistrdmm smdi bnde cok rahat ediyorum erken çıkan dis erkn cururmus dogrumu bu soz bilmiyorum keske bnmkide çıkarsa:)Narcoleptic insomniac
Seninde bir kzn var demk allah bagslasn sağlıkli olsunlarda orasi önemli degil gule gule buyut cnm allh bagslasin:)Yok canım benim dişlerimde çürük yoktuhatta abim 3 aylıkken çıkarmış onda da bir problem yok annenin kalsiyum deposu ve beslenmesiyle ilgili diye duymuştum bir de ırsi olurmuş diş çıkarma, konuşma ve yürüme zamanları. Kızım bana çekerse 10 aylık olmadan tüm gelişimini tamamlar ama babasına çekerse bilemem
Çok sağol canım. Sen de Güzellikle mutlulukla huzurla ve sağlıkla büyüt inşallah kızını canımSeninde bir kzn var demk allah bagslasn sağlıkli olsunlarda orasi önemli degil gule gule buyut cnm allh bagslasin:)
Amin inşaallah canmmm:)Çok sağol canım. Sen de Güzellikle mutlulukla huzurla ve sağlıkla büyüt inşallah kızını canım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kızlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?