• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzik tutmayan bebeğime emzik markası önerebilir misiniz?

askk3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
141
262
23
24
3 aylık bebeğimi emzik tutmaya bir türlü alıştıramadım. Philips aventin %98 tutulan emziğini de tutmadı. Siz hangi marka emzikleri kullanıyorsunuz kızlar? Philips aventin soothie emziği varmış kutusunda %100 yazıyor ama onu deneyen var mı aranızda acaba?

3 aylık bebeğimi emzik tutmaya bir türlü alıştıramadım. Philips aventin %98 tutulan emziğini de tutmadı. Siz hangi marka emzikleri kullanıyorsunuz kızlar? Philips aventin soothie emziği varmış kutusunda %100 yazıyor ama onu deneyen var mı aranızda acaba?
Emzik zaten aliştirmayin. Bebekler her ihtiyaçlarini aglayarak soylerler. Tuvalet, yemek, uyku, gaz ve saire. Emzik kullanimi çocuğu sakinleştirir ama ihtihaçlarinin soylenmesini bastirir. Bunu onemli bir kaynakdan okumuşdum. Zor durumda kalmayinca aliştirmayin diyordu

Markaya hic diktat etmiyorum oglum daha 1bucuk aylik hastaneden ciktigimda eczanedeb almistim ona alsiti.
Alisme sureside soyle oldu almiyodu oda istemiyodu midesi kalkiyodu ama yavas yavas alistirarak verdim hepsini brden agzina sokmak deilde ucundan ucundan yavasca verdim sonra alisti

Benim 3 çocuğum var hiçbirinede emzik vermedim emzik emen bebekler sakinleşir zamanla memeyi de reddeder

2 çocugum da emziksiz büyüyor varlığına ihtiyaç duymadım açıkcası

Tutmayınca tutmuyorlar, deneyimle sabit. Çok mızmız bir bebeğiniz yoksa zorlamayın bence, çok da elzem değil.

Canım bibs marka.bitek onu tuttu bütün bebeklerde ona alışıyor hemen al

Back