Kiraz tipi emzik tutmustu benimkiler, kis asureli oyalaniyorlarsiMerhabalar. Bebeğim meme bağımlısı. Kızım 50 günlük. Ama sadece memede uyuyor memede sakinleşiyor memede gaz çıkarıyor.. İş yapamaz hale geldim. Tok olsa da ağzında tutuyor. Sürekli aranıyor bağırıyor. Kilo ve gelişimi iyi doymuyor diyemem. Yemeği geçtim wc bile gidemiyorum. Bakmaya geliyolar sağolsunlar amaa konu meme olunca ellerinden hiçbir şey gelmiyor.. Sizden ricam benim çocuğum hiçbir emziği tutmadı taa ki şu markayı alana kadar dediğiniz emzik var mı? Philips avent tutmadı bibs aldım trendyoldan tutmadı. Diliyle itiyor. Ne yapmalıyım
AhahaValla bi 40 numara ayağımla vurmadığım kaldıAsla almıyor sıpa.
En ucuz emziği alıp deneyim wee baby mesela onuda tutmazsa yapacak birşey yok tutmayan bebek tutmuyor benim oğlum ne emzik ne biberon kabul etmedi.Merhabalar. Bebeğim meme bağımlısı. Kızım 50 günlük. Ama sadece memede uyuyor memede sakinleşiyor memede gaz çıkarıyor.. İş yapamaz hale geldim. Tok olsa da ağzında tutuyor. Sürekli aranıyor bağırıyor. Kilo ve gelişimi iyi doymuyor diyemem. Yemeği geçtim wc bile gidemiyorum. Bakmaya geliyolar sağolsunlar amaa konu meme olunca ellerinden hiçbir şey gelmiyor.. Sizden ricam benim çocuğum hiçbir emziği tutmadı taa ki şu markayı alana kadar dediğiniz emzik var mı? Philips avent tutmadı bibs aldım trendyoldan tutmadı. Diliyle itiyor. Ne yapmalıyım
Merhaba emziği tutturabildiniz mi acaba şuan benim bebeğim de 2 buçuk aylık damaklarıyla sıkıştırıp biraz uğraşıp atıyor ağzından memeyi zorlarsam öğürmeye başlıyor aksi gibi bir de parmağını emmeye başlayacak ona zorluyor birkaç gündür2,5 aylık bebeğim emzik tutmuyor.Geç mi kaldık onu da bilmiyorum.Konuyu takipteyim.Silikon mu kauçuk mu yardımcı olursanız sevineceğim.
Beni hunharca kullanmasına izin vermek istemiyorum artık :)
Benimki de aventi tutmadı.. Damaklı emzik önermiyolar ama ben wee baby Damaklı emziğini aldım şak diye tuttu. Uyurken hep veririm onunla uyur. Derin uykuya geçince de atar ağzından Bi dene istersenMerhabalar. Bebeğim meme bağımlısı. Kızım 50 günlük. Ama sadece memede uyuyor memede sakinleşiyor memede gaz çıkarıyor.. İş yapamaz hale geldim. Tok olsa da ağzında tutuyor. Sürekli aranıyor bağırıyor. Kilo ve gelişimi iyi doymuyor diyemem. Yemeği geçtim wc bile gidemiyorum. Bakmaya geliyolar sağolsunlar amaa konu meme olunca ellerinden hiçbir şey gelmiyor.. Sizden ricam benim çocuğum hiçbir emziği tutmadı taa ki şu markayı alana kadar dediğiniz emzik var mı? Philips avent tutmadı bibs aldım trendyoldan tutmadı. Diliyle itiyor. Ne yapmalıyım
Sorduğum soruyu yanıtınız sayesinde okuyup gülümsedim bi..Merhaba emziği tutturabildiniz mi acaba şuan benim bebeğim de 2 buçuk aylık damaklarıyla sıkıştırıp biraz uğraşıp atıyor ağzından memeyi zorlarsam öğürmeye başlıyor aksi gibi bir de parmağını emmeye başlayacak ona zorluyor birkaç gündür
Maşallah sağlıkla büyütünSorduğum soruyu yanıtınız sayesinde okuyup gülümsedim bi..
Zaman ne kadar çabuk geçiyor :)
4.ayı geride bıraktık biz ve 3.ay içerisinde tuttu emziği.
3.emzik denememiz de kauçuk emzik ile başarılı olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?