• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzik sorunu 🙄

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
214
148
303
34
İçel Mersin
Merhabalar. Bebeğim meme bağımlısı. Kızım 50 günlük. Ama sadece memede uyuyor memede sakinleşiyor memede gaz çıkarıyor.. İş yapamaz hale geldim. Tok olsa da ağzında tutuyor. Sürekli aranıyor bağırıyor. Kilo ve gelişimi iyi doymuyor diyemem. Yemeği geçtim wc bile gidemiyorum. Bakmaya geliyolar sağolsunlar amaa konu meme olunca ellerinden hiçbir şey gelmiyor.. Sizden ricam benim çocuğum hiçbir emziği tutmadı taa ki şu markayı alana kadar dediğiniz emzik var mı? Philips avent tutmadı bibs aldım trendyoldan tutmadı. Diliyle itiyor. Ne yapmalıyım

Kuzum bence hiçbiri doğrudan bir emziği tutmuyor. Memeden, uykuya geçişte hemen o uykuyla uyanıklık arasında vermek gerekiyor. Ben de 20 tane belki denemişimdir. Ki ilk basta denediğim de aventti. Tutmamıştı. Döndük dolaştık gene aventi tuttu. Emziği kabul etmesi kolay olmuyor her bebeğin. Benimkinin de öyleydi enazından yani ve tektim. Emzikle gerçekten rahatladım

Benim minnoş prematüre olduğu için emme refleksi çok zayıftı. Emziği bile ememezdi. Şöyle bir şey okumuştum emziği ağzına verince hani dışarda plastik kısım var ya oraya tırnağınla tık tık tık belli bir ritimde vur. O şekilde tuttu benim kızım belki işe yarar sizde de

2,5 aylık bebeğim emzik tutmuyor.Geç mi kaldık onu da bilmiyorum.Konuyu takipteyim.Silikon mu kauçuk mu yardımcı olursanız sevineceğim.
Beni hunharca kullanmasına izin vermek istemiyorum artık :)

Merhabalar. Bebeğim meme bağımlısı. Kızım 50 günlük. Ama sadece memede uyuyor memede sakinleşiyor memede gaz çıkarıyor.. İş yapamaz hale geldim. Tok olsa da ağzında tutuyor. Sürekli aranıyor bağırıyor. Kilo ve gelişimi iyi doymuyor diyemem. Yemeği geçtim wc bile gidemiyorum. Bakmaya geliyolar sağolsunlar amaa konu meme olunca ellerinden hiçbir şey gelmiyor.. Sizden ricam benim çocuğum hiçbir emziği tutmadı taa ki şu markayı alana kadar dediğiniz emzik var mı? Philips avent tutmadı bibs aldım trendyoldan tutmadı. Diliyle itiyor. Ne yapmalıyım
Kiraz tipi emzik tutmustu benimkiler, kis asureli oyalaniyorlarsi

Tomme tippee light olanı tutmuştu oğlum sonra alışınca avent vs çoğu markanın simetrik olanını kabul ediyor

Benim bebeğim avent tutmuştu, ne olduysa bir anda bıraktı. Şuan aşırı uykulu olması ve meme alamaması lazım tutması için yine de meme için direniyor (silikon kullanıyorum maalesef yani ben tam emzik oldum).
Ağzına verince emziği mide bulanır gibi hareketler yapıp dili ile itiyor. Eğer silikon kullanmasaydım normal bir emziğin içine şırınga ile anne sütü basıp öyle verecektim ama şimdi emzikten süt geliyor diye beni bırakma ihtimali de olduğundan yapamıyorum. İsterseniz siz bir deneyin.

En ucuz emziği alıp deneyim wee baby mesela onuda tutmazsa yapacak birşey yok tutmayan bebek tutmuyor benim oğlum ne emzik ne biberon kabul etmedi.

Back