- 22 Aralık 2023
- 623
- 698
- 28
- Konu Sahibi Pisipatisii
Kızlar bebeğim normal doğum haftasına göre 5 aylık. Bir çok emzik denedim denedim ev dolu ama almıyor yani olmadı. Emziği verdiğimde öğürür gibi midesi bulanıyor hangisi olursa olsun. Ben de bıraktım başka denemedim ama bi rahat 10 emzik denemişizdir bu zamana kadar idare ettik emziksiz.
İki gündür elini emiyor bileğini emiyor her fırsatta. Azıcık arkamı dönsem şap şup sesiyle tekrar ona dönüyorum bi bakıyorum bileğini kolunu emiyor. Ve hemen müdahale etmeme rağmen orası mosmor olmuş emilmekten.
Diş kaşıyıcı aklıma geliyor ama henüz eliyle bişeyler kavrama tutma becerisi çok yok.
Nedenini de anlamadım. Bir yerde okumuştum bebek elini emiyorsa çok müdahale edilmemeli, bu bebeğin gelişiminin bir parçası diye. Ama içim rahat etmiyor oradaki morarmadan dolayı.
Yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı nasıl bıraktırabilirim.
İki gündür elini emiyor bileğini emiyor her fırsatta. Azıcık arkamı dönsem şap şup sesiyle tekrar ona dönüyorum bi bakıyorum bileğini kolunu emiyor. Ve hemen müdahale etmeme rağmen orası mosmor olmuş emilmekten.
Diş kaşıyıcı aklıma geliyor ama henüz eliyle bişeyler kavrama tutma becerisi çok yok.
Nedenini de anlamadım. Bir yerde okumuştum bebek elini emiyorsa çok müdahale edilmemeli, bu bebeğin gelişiminin bir parçası diye. Ama içim rahat etmiyor oradaki morarmadan dolayı.
Yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı nasıl bıraktırabilirim.