kızımın doktoru 18 ay civarı artık bırakmış olması lazım demişti, tam 18. ayda bıraktı benim kızım. bi kaç kez bıraktırma girişiminde bulundum ama gündüzleri babaannesi baktığı için pek başarılı olamadım. kızım her ağladığında ve uykusu geldiğinde babaannesi emziğini vermiş ağzına. emziklerinin bi kaç tanesi kaybolmuştu, tek bi tane kalmıştı, yeni bi emzik aldık, ama her zaman kullandığımız markanın kızımın ayına göre olanını bulamadığımız için başka bi marka aldık.o emziği hiç beğenmedi, kaka pis dedi, bende fırsat bu fırsat dedim her istediğinde ısrarla yenisini verdim, hatta eski bi emziği vardı, onu da verdim, çok eski yıpranmış bi sürü delik olan, bu emzikleri emerken hiç zevk almadı. en sonunda eski emziği koptu, hiç emecek yeri kalmadı, evde de bi tane oyuncak tilki vardı korkuyordu ondan "emziği tilki almış, onu bebekler emer, sen artık büyüdün" dedim, bitti gitti. Bi kaç gün söylendi , emzik istedi sonra kendi cevabını kendi verdi, emzik yok tilki aldı, onu bebekler emer.
ben bu süreçten çok korkuyordum ama zorlanmadan kolaycacık atlattık biz, inşallah herkeste kolay atlatır.