canım bende oğlumda nuk kıllandı 1 numara (0 6 )ay ben 10 günlük falandı araa ara veriyodum alıştı sadece uyrken veriyorum normal zamada almıyor ağzına sık sık ver bence uyuturken rahat oluyo
canım bende oğlumda nuk kıllandı 1 numara (0 6 )ay ben 10 günlük falandı araa ara veriyodum alıştı sadece uyrken veriyorum normal zamada almıyor ağzına sık sık ver bence uyuturken rahat oluyo
benim ikinci çocuğum ilki emzik emmişti uyturken rahat oluyordu oğlum iki aylık oldu ama emzik almıyor emzik yerine aç olmasa bile ğöğsümü emmek istiyor evdeki bambino marka değişik marka alsam alırmı acaba nuk un anne göğsüne en yakın marka olduğunu duymuştum deneyen varmı acaba yardımcı olrsanız sevinirim
evet emzik diş yapısını bozuyor..yegenimin bozuldu abisininde öyleydi..ANCAK aralıkta 4 yaşını bitirecek abiside önce emzik sonra parmak emdi ilk okula başlayana kadar dişlek oldular suanda resmen....yani bukadar uzun kullanım bozuyor..ayrıca dr.lar en fazla 2 yaşına kadar öneriyorlar..benimoğlumda emiyo suanda 1 yaşını doldurmadan bıraktırıcam inş..sadece uykuda alıyo..ve chicco kauccuk olanını aldı sadece bugün nuk un kauccuğunu aldım onu emmedi ciğniyo ağzında
bende 5 çeşit emzik denedim sadece nuk u aldı bır dene canım bazı doktorlar aksne agız yapısını geliştirip çiğneme güdüsüne alıstırdıgını söylüyor emziğin
benim yeğeniminkinide bozdu ama o yedi yaşına kadar emdi ve yirmidört saat ağzından çıkarmıyordu ben büyük oğluma 1.5 yaşına kadar verdim sadece uyuturken veriyordum dişlerini bozmadı
kauccuk dediğiniz et rengi olanlarmı
ben de ne kadar denediysem almıyor emzik ancak uyuyunca alıyor.oysa arkadaşımın oğlu emzik alıyor ve emzik onu çok guzel oyalıyor.cocuk da rahat oluyor.ayrica bir cocuga 4-5 yaşına kadar emzik verilirse tabiki problem yasar.emzigin zararli birsey oldugunu dusunmuyorum.ayrica tek mamayla beslenen cocuklara daha cok oneriliyor emzik.anne bebeğine emzik veriyorsa veriyordur vermiyorsa vermiyordur.her anne cocugu icin neyin iyi neyin kotu oldugunu herkesten daha iyi bilir.anneden başka kimseye söz söylemek düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?