Emsey Hastanesi 2016 Doğum Fiyatları Burda

Iyi geceler kızlar. Bende gecen sene emseyde dogum yaptim. Gercekten cok rahat ve konforlu bi hastane. Normal odalari suit oda gibi. Ozellikle dogumhane kati cok rahat. Katta hic erkek calisan doktor vs. Yok. Sadece dogum yapacak kisinin tek tuk yakınları o kadar. Dogumhaneden cikip direk ayni kattaki odaniza geciyorsunuz. Bu acidanda cok rahat yani.

Evet memnun kaldı. Bende memnunum.
Evet pahalı bir hastane ve cidden kabarık faturalar çıkarıyorlar
Bahsettiğim pahalı olup olmaması değil. Gereksiz yere anlaşılan fiyat üzerine ekleme yapmaları idi. Yani haksız yere kazanç mı sağlıyorlar demek istemiştim. Aldığım duyumlar bu yönde idi. Neyse teşekkür ederim cevabın için

H
Hmmm . Böyle bi konu olduğunda devreye sizin tırnaklarınız çıkmalı :) söz tırnağı babında.

ben istemeden de olsa orada doğum yapacağım. istememem sebebim hiç doktor tanımıyorum şifadaydım ama değiştiriyorum. sizin duyduğunuz bi doktor var mı?
gülcan hanım var orda size önerebilirim ıkı arkadaşımda orda doğum yaptılar normal yanlısı bır doktor ama sezaryendede elı hafifmiş ilgiliymiş ben gidemıyorum benım bütçemi aşıyo bide doğumdan sonrada baya masraf çıkartıyolarms oyle demişti arkadasım

ben 2014 yılında ilk bebeğimi emseyde epidural normal dogum ile emseyde yaptım. Dr Gülcan Hanım idi. 2014 yılında 1500 normal dogum + 500 TL epidural toplam 2000 tl ödedim.

şimdi ikinci bebeğime hamileyim 5 haftalık. Yine Gülcan Hanıma gideceğim.:)

Konu acilali cok olmus ama yinede yazayim belki gorursun :) Bende 2015 yilinda emseyde dogum yapmistim simdi 2.bebegime hamileyim acaba 2017 dogum fiyatlari konusunda bilgin var mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…