SGK'LILARA: 2750 LİRA normal epiduralArkadaşlar ben Emsey'de doğum yapmayı çok istiyordum ama ne yazık ki evime çok uzak ve eşim evimize yakın bir hastahanede doğum yapmamı istediAncak doğum fiyatlarını almış bulundum Emsey'den şimdi öğrenmek isteyen ve merak edenler için aşağıya yazıyorum. Bu hastanede doğum yapmayı çok istiyordum çünkü duyduğuma göre oldukça lüks ve konforlu bir hastaneymiş, doktor ve hemşireleri de çok kaliteliymiş, ayrıca muadili hastanelerin doğum fiyatlarına göre gayet uygun ücretleri, zira medical park bahçelievlerde sgk'lılardan bile 10000 alındığını duydum
SGK'LILARA: 2000 LİRA normal doğum 1 gün yatış- (5000 sgksız)
SGK'LILARA: 2700 LİRA sezeryan doğum 2 gün yatış (6500 sgksız)
SGK'LILARA: 3000 LİRA suda doğum diğer bilgilerini sormamıştım
sen emseye mi gidiyorsun canım?SGK'LILARA: 2750 LİRA normal epidural
şuan giresundayım. son iki ay oraya gitcem . emidural normal istiyorum ama hayırlısı bakalımsen emseye mi gidiyorsun canım?
gittikce tanırsın. eğer memnun kalmazsan başka hastaneye gidersin bizim orda bir sürü hastane var,ben istemeden de olsa orada doğum yapacağım. istememem sebebim hiç doktor tanımıyorumşifadaydım ama değiştiriyorum. sizin duyduğunuz bi doktor var mı?
daha önce gitmişmiydin canım emseye?gittikce tanırsın. eğer memnun kalmazsan başka hastaneye gidersin bizim orda bir sürü hastane var,
kurtköydeyim ben çok hastane yok malesefgittikce tanırsın. eğer memnun kalmazsan başka hastaneye gidersin bizim orda bir sürü hastane var,
merhaba,
bende eşimi ikna edersem emsey mantıklı geliyor. sitesinde türbanlı bir bayan var. çok samimi geldi bana.. başka tecrübesi olan varmı bu hastane veya doktorlarla alakalı?
Orkide hanımO zaman konuyu üstlerde tutalım
Arkadaşım yaptı 2 ay önce. Bende burda yapcm inşallahYakın Zaman'da bu hastenede doğum yapan var mı acaba
Nasıl memnun kaldı mı. Hastane Hakkı'nda kabarık fatura çıkardılar gibi de şikayetler duydumArkadaşım yaptı 2 ay önce. Bende burda yapcm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?