Emsey Hastanesi 2016 Doğum Fiyatları Burda

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42
Arkadaşlar ben Emsey'de doğum yapmayı çok istiyordum ama ne yazık ki evime çok uzak ve eşim evimize yakın bir hastahanede doğum yapmamı istedi Ancak doğum fiyatlarını almış bulundum Emsey'den şimdi öğrenmek isteyen ve merak edenler için aşağıya yazıyorum. Bu hastanede doğum yapmayı çok istiyordum çünkü duyduğuma göre oldukça lüks ve konforlu bir hastaneymiş, doktor ve hemşireleri de çok kaliteliymiş, ayrıca muadili hastanelerin doğum fiyatlarına göre gayet uygun ücretleri, zira medical park bahçelievlerde sgk'lılardan bile 10000 alındığını duydum

SGK'LILARA: 2000 LİRA normal doğum 1 gün yatış- (5000 sgksız)
SGK'LILARA: 2700 LİRA sezeryan doğum 2 gün yatış (6500 sgksız)
SGK'LILARA: 3000 LİRA suda doğum diğer bilgilerini sormamıştım

SGK'LILARA: 2750 LİRA normal epidural

ben istemeden de olsa orada doğum yapacağım. istememem sebebim hiç doktor tanımıyorum şifadaydım ama değiştiriyorum. sizin duyduğunuz bi doktor var mı?

merhaba,

bende eşimi ikna edersem emsey mantıklı geliyor. sitesinde türbanlı bir bayan var. çok samimi geldi bana.. başka tecrübesi olan varmı bu hastane veya doktorlarla alakalı?

Ben Emsey'de Orkide Hanım'a gidiyorum. Çok memnunum. Herhangi bir soru işaretine yer bırakmıyor, çok açıklayıcı bir şekilde anlatıyor her şeyi.

Ben Gülcan hanıma gidiyorum, çok memnunum. Çok iyi insanlar, çalışanlar da doktorlar da, inşallah doğum süreci de güzel geçer :)

Epidural normal doğum düşünüyorum Allah nasip ederse, Emsey'in anestezi uzmanlarını merak ediyorum ben de. Acaba başarılı mı, epidural normal doğum yapan var mı emseyde?

Merhaba ben 33 haftalik hamileyim bugun emseye gittim ilk defa gebzede oturuyorum trombosit dusuklugu var ve gebzedeki doktorlar burada normal dogum yapamazsin diye arastirmaya git dediler bende emseye gecen hafta randdvu almistim bugun gittik orkide hanima hic tanimiyoum kendisini randevular cok doluydu sans eseri ona gittik ama sagolsun icimiz rahatladi iki gundur uzuntuden agliyorum moralim cok bozuktu trombosit degerlerim dahada duserse sezaryen bile yapamayacaklarini soyledi gebzedekiler ama orkide hanim ve ummuhan hanimla gorustuk bugun ikiside burada hem normal hem sezaryen yapabilirsin dediler gerektiginde trombosit hazirlicaklar dogumda gerek olursa vermek icin hematoloji bolumu oldugu icin sorun olmayacak.. hematolojide prof. Dr. Serdar beyle de konustuk oda korkulacak bisey yok dedo hayirlisi artik emseyde dogum yapcaz ins ekim ayinda hayirlisiyla kizimi kucagima alacagim Rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin sag saglim bebeklerimizi kucagimiza aliriz ins

Buarada 7 ay once bi arkadasim epidural normal dogum yapti emseyde vede bi komsum 2 yil once ayni sekilde epidural normal dogum yapti oda ikiside cok memnun olduklarini soyluyolar bende onlarin tavsiyesi uzerine gittim

Yakın Zaman'da bu hastenede doğum yapan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…