• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Emsan yemek takimi kampanyasi

mavipelerin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
3
0
1
Hanımlar emsan in kampanyasını görmüşsünüzdür. Reklamları veriliyor. Ne düşünüyorsunuz yemek takımı, tencere ve çatal bıçak seti için? Kullanan var mı? Öneriler neler?

Burda o setin tenceresi olarak Aragon takımı gösterdiler. Ben pek şekillerini beğenmedim. Ama zevk meselesi. Emsan için iyi diyolar genelde.

Hanımlar emsan in kampanyasını görmüşsünüzdür. Reklamları veriliyor. Ne düşünüyorsunuz yemek takımı, tencere ve çatal bıçak seti için? Kullanan var mı? Öneriler neler?
Bir arkadaşım herşeyini emsandan almıştı . her ürünündrn son derece memnun. Desenlerini modellerini beğendiğibiz sürece kalitede bir sıkıntı yok. Sadece aragon modelinde mat kısımlarda her çelikte olduğu tibi su lekesi olabiliyo. Onu da çelik bezi ile halledebilirsiniz. Yine de kalite muazzam

Benim de çeyiz setim Emsan. Gayet memnunum. Yemek takımım yaldızlı makinede yıkıyorum birşey olmuyor

Yemek takimim catal bicak takimim ve tencere takimim emsan ve cok memnunum. Sadece ca T al bicak takimimim uclari altin rengiydi haliyle renginde atma yapıyor onun haricinde tabaklar muthis

Back