General mobile gm 8Bende telefonunun markasını sorayım, gayet iyi çekmiş
Hayır hiç makineye atmadım, hep elinde yıkadım.Makinede mi yikadiniz? Nem kaynaklı görünüyor. Elinizde yıkayın özellikle kapakları ve güzelce kurulayin.
Ayni şeyi bende yaşadim.bu nem degil hatta yemek yapinca yemeklerin üzerinde bir iki damla parlayan şeyler gördüm demir gibi saçma belki ama öyleydi sankiHerkese iyi akşamlar... Hemen konuya gireyim banlanana kadar cevablar için vakit kaybetmeyeyimemsan düdüklü tencere almış bulundum bir ay önce ama kapakta bir renk değişimi gördüm ve bu normal mi, sağlığa falan zaralımıdır sizlere sormak istedim
İlk aldığım düdüklüde de sıkıntı oldu yeni ürün verdiler üstüne biraz daha para ekledim iyisini aldım diye tekrar aldığım yere götürmeden sizlere danışayım şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 2268864 Eki Görüntüle 2268864
Çok can sıkıcı bir durum gerçekten....Ayni şeyi bende yaşadim.bu nem degil hatta yemek yapinca yemeklerin üzerinde bir iki damla parlayan şeyler gördüm demir gibi saçma belki ama öyleydi sanki
Bence bulasik makinesinde yikandigi için aşınıyor orası veya kaplamasi bilemiyorum herneyse işte ve bu renk oluyor
Elimde yıkiyorum artik ben kapagi ve bu renk kaldi ama yemeklerin üzerinde dedigim şeyi görmuyorum
Korkmaz benim kiÇok can sıkıcı bir durum gerçekten....
Sizin kisi hangi markaydı ve neden vermediniz, garantisi mi bitmişti?
Keşke korkmaz alsaydım diyorum bende sıkıntılı sanki emsan
Yine iyiymiş sizinkisi ben daha alalı bir ay ya oldu ya olmadıKorkmaz benim ki
Daha bu yıl oldu bu problem 14 yıl once almistim garanti kalmadi haliyle
Korkmaz degil karacaymis benim kiYine iyiymiş sizinkisi ben daha alalı bir ay ya oldu ya olmadı☹
Sikayetvar.com dan şikayet yazın emsana hemen dönüş yapıp ürünü yollamanızı istiyorlar.eger sıkıntı kendilerinden kaynaklı ise değişim yaparlar galiba.Herkese iyi akşamlar... Hemen konuya gireyim banlanana kadar cevablar için vakit kaybetmeyeyimemsan düdüklü tencere almış bulundum bir ay önce ama kapakta bir renk değişimi gördüm ve bu normal mi, sağlığa falan zaralımıdır sizlere sormak istedim
İlk aldığım düdüklüde de sıkıntı oldu yeni ürün verdiler üstüne biraz daha para ekledim iyisini aldım diye tekrar aldığım yere götürmeden sizlere danışayım şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 2268864 Eki Görüntüle 2268864
Acaba sağlıksız, hiç kullanmamam gereken bir durum mu acaba?Nikelajı atmış gibi görünüyor. Ben de aynı dudukluyu kullanıyorum ama böyle bi sorun yasamadim 2 yıldır
Bu defa da değiştiriler mi bilemedim çünkü Bü ikinci düdüklü, ilk daha düşük bir tencere aldım o sorunlu olunca yeni ürün verdiler üstüne biraz daha para ekledim daha üst modeli aldım ama son emsan markalı ürün alışımSikayetvar.com dan şikayet yazın emsana hemen dönüş yapıp ürünü yollamanızı istiyorlar.eger sıkıntı kendilerinden kaynaklı ise değişim yaparlar galiba.
Oksitlenmiş gibi o vidalı yer. Değiştirilirse bi şansınızı deneyin. Böyle kullanilmasa iyi olur ama cok da sıkıntı yaratmaz gibi geliyor banaAcaba sağlıksız, hiç kullanmamam gereken bir durum mu acaba?
Bayramdan sonra servise vermeyi düşünüyorum da ramazan telaşında dolayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?