Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar aranizda deneyen var mi ?? Gobek ve selülit sorunumu spor ve diyetle istedgim seviyeye indiremedim. Ems ya da lenf drenaj masaji dusunuyorum. Hangisini onerirsiniz??
Arkadaslar aranizda deneyen var mi ?? Gobek ve selülit sorunumu spor ve diyetle istedgim seviyeye indiremedim. Ems ya da lenf drenaj masaji dusunuyorum. Hangisini onerirsiniz??
Selülit tedavisi ve incelme istiyorsanız velashape cihazınıda öneririm. Onuda araştırın isterseniz Fazla kilonuz varsa diyetisyen yardımı ile spor yapmanız süreci hızlandıracaktır. Selülit yedigimiz birçok zararlı yiyeceklerden dolayı artar,diyetisyen bu konuda yardımcı olacaktır .
Selülit tedavisi ve incelme istiyorsanız velashape cihazınıda öneririm. Onuda araştırın isterseniz Fazla kilonuz varsa diyetisyen yardımı ile spor yapmanız süreci hızlandıracaktır. Selülit yedigimiz birçok zararlı yiyeceklerden dolayı artar,diyetisyen bu konuda yardımcı olacaktır .
Önce ilginize cok tesekkurler.. kimse cvp yazmadi bana
Dedginizi ilk defa duydum arastrcam mutlaka.. ben diyet yapiyorum ve pilatese gidiorum lakin üst karin ve basen kismi gercekten cok zorluyor.. bunun icin gitmeyi dusundugum guzellik merkezinde ikisi arasinda tercih yapmam gerekiyor Insallah dedğiniz cok pahali degildir
Önce ilginize cok tesekkurler.. kimse cvp yazmadi bana
Dedginizi ilk defa duydum arastrcam mutlaka.. ben diyet yapiyorum ve pilatese gidiorum lakin üst karin ve basen kismi gercekten cok zorluyor.. bunun icin gitmeyi dusundugum guzellik merkezinde ikisi arasinda tercih yapmam gerekiyor Insallah dedğiniz cok pahali degildir
Rica ederim Diyetisyen yardımı ile diyet yapıyorsanız faydasını görürsünüz merak etmeyin . Bende diyetisyene gidiyorum ve pilates dersi alıyorum. İkinci ayıma girdim. Bir ayda 4 kilo verdim,bunun 3 kilosu yağdan gitti 1 kilosu kastan. Yani süper ilerleme var. Pilatesi zaten estetik doktorum önerdi. Bunun yanında üst bacak için vellashape cihazına başladım. Henüz iki seans oldu ama sıkılaşmayı ve toparlamayı fark ettim diyebilirim Fiyatlar yaptırdığınız yerden yere göre değişir muhakkak. Bir araştırın tabiki EMS cihazı düşünürsen sana Xbody cihazını da önerebilirim. Ben onunda faydasını çok gördüm. O da aklında olsun. Haftada iki gün 20 dakika spor yapıyorsun. Hem zayıflayıp sıkılaşmada etkili hemde selülitleri yok ediyor .