Bende istemiyorum açıkçası çünkü bir kaç olayı oldu böyle hep emrivaki ne desem sizceEskiden olsa nezaketen yapıyordum, şimdi akillandim yapmıyorum
Özel işim var müsait değilim falan deBende istemiyorum açıkçası çünkü bir kaç olayı oldu böyle hep emrivaki ne desem sizce
Direk yaparmisin demiş ve konum atmışYapmam tabiki emrivaki sevmem.
Sen de direkt yapamam müsait değilim deDirek yaparmisin demiş ve konum atmış
Bende ondan rahatsız oldum
Emrivaki hiç sevmem. Kendime zararı dokunur öyle kişilerin.Bir iki kere görüştüğünüz ama çok da sevemediğiniz ve sizi surekli darlayan buluşalım buluşalım diyen biri.
Sizden bir şey rica etse
Ve sizin cvbinizi beklemeden konum atsa bir kaç gün getir götürunu yaparmisiniz.
Onun için özel değil bu arada zaten sizin de gideceğiniz yer ama yine yol güzergahı az da olsa değişecek.
Mesele o da değil istemiyorum emrivaki bir tip olduğu için siz olsaniz ne dersiniz
Yapmam diyip engelleyin bir daha emrivaki yapamazDirek yaparmisin demiş ve konum atmış
Bakalım yazdım birşeyer ne diyeckarabayı aileden birine ödünç verdim de.
ya da
direk arabayı sattım ben cinim yaa de
anlar zaten.
Tam bir kıro. Ben olsam yapmam.Direk yaparmisin demiş ve konum atmış
Patavatsız ve sülük gibi yapışan biri iyi niyetli değildir.Aslında niyeti kötü değil belki ama çok ısrarcı herşeyi damdan soyleyip dobrayim diyen biraz yapışan tıp.
İnsanca rica etmek varken emrivaki hoş değil bence ben olsam yapamam calışıyorum felan derimBir iki kere görüştüğünüz ama çok da sevemediğiniz ve sizi surekli darlayan buluşalım buluşalım diyen biri.
Sizden bir şey rica etse
Ve sizin cvbinizi beklemeden konum atsa bir kaç gün getir götürunu yaparmisiniz.
Onun için özel değil bu arada zaten sizin de gideceğiniz yer ama yine yol güzergahı az da olsa değişecek.
Mesele o da değil istemiyorum emrivaki bir tip olduğu için siz olsaniz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?