Emrivaki ikinci cocuk 😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eczaneye telefon açıp durumu bildirseniz bile bir şekilde temin edilebilirdi. Çırakla vs. gönderirlerdi. Olan olmuş. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Tesekkur ediyorum yorum yazan herkese. İkinci cocugu hic istemiyor degildim sadece aralarinda biraz daha yas farki olsun biraz buyusun bebegim diye dusunuyordum. Aldirmak aklimdan gecmedi.Karnimdaki bebegime bakis acim farkli olsun asla istemiyorum. İkisi de benim yavrum ikisi de masum ikisi de iyi ki var. Onun bir sucu yok ve kendimi toparlamaya calisiyorum. Olumlu yorum yapanlara ozellikle tesekkurler hamile ve şokta bir anneyi bir nebze rahatlattiklari icin isin iyi yani olarak iki cocuk sahibi olurum genc yasta ve cocuk mevzuunu kapatirim diye dusunuyorum (tabiki esime guvenmem artik kendim onlemimi alarak) Allah evlatlarimiza saglik versin cocuk sahibi olmak isteyenlere de bu duyguyu tattirsin konuyu kapatabiliriz MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

E ama siz ikinci bebeği dünyaya getirebilmek için her türlü elverişli koşulu sağlamışsınız. Şu zamandan sonra sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun demek düşer bize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…