Selam bayanlar, bir suredir burun ameliyati icin arastirma yapiyorum, birsuru doktoru inceleyerek sayiyi 3 e indirmistim, ve daha sonra da bu uclu icerisinden emre ilhan'da karar kildim. Ancak klinigi aradigimda 2019 nisana kadar tum ameliyat randevularinin dolu oldugunu soyluyorlar. Israr kiyamet bir ilk gorusme randevusu almayi basarip gecen hafta klinige gidip kendisiyle tanistim, ancak bu ilk gorusmeden de cok bisey anlamadim, cok kisaydi ve muayene bile olamadim; sadece bir tanisma gibiydi. Ameliyat randevusunu daha erkene alabilmek ve/veya daha uygun bir fiyat alabilmek icin asistanlari ile gorustugumde her iki konu icin de hic yardimci olmadilar, yani okadar uzun bir bekleme listesi var ki, sanki pek de umurlarinda degilsiniz gibi hissettiriyorlar. Yaptigi burunlari begenip takinti yapmasam coktan vazgecerdim ama su an kafama takildigi icin vaz da gecemiyorum, naapsam bilemedim. sizlere sorum su; tum bu yogunluga ragmen sizinle ilgilenebilecek ve nasil bir burun istediginizi anlayabilecek kadar vakit ayiriyorlar mi ameliyat oncesi? cunku sonraki gorusmeler de bu kadar kisa ise kendimi iyice onemsiz hissedicem, bukadar ilgisizlikten nasil istedigim gibi bir burun sonucu alabilecegim su an kafamda buyuk soru isareti.. yani ileri bi tarihe ameliyat randevusunu alip pesinati yatirdiginiz zaman mi sizinle ilgilenmeye basliyorlar yoksa surecin tamami boyle ilgisizce ve ite kaka mi ilerliyor? yani doktorun okadar ama okadar cok hastasi var ki, bi taraftan iyi bisey; demek ki iyi isler cikariyor diye dusunuyorum ama bi taraftan da kalabalikta kaynayip gitme korkusu; okadar para verip pisman olma dusuncesi kafami karistiriyor. daha az hastasi olan ve benimle uzun uzadiya ilgilenmeye gonullu bir doktora mi yonleneyim yoksa telefonlarima mesajlarima cevap alamadigim, asistanlarinin hicbir konuda yardimci olmayan tavrina ragmen, para odeyerek gittigim ilk gorusmede bile bes dakika icinde postalanmis oldugum bu doktorla devam mi edeyim?
onerilerinizi merakla bekliyorum.
onerilerinizi merakla bekliyorum.