- 29 Aralık 2013
- 82
- 35
- 34
-
- Konu Sahibi kaderim_sin
albümler bölümünde en az 7-8 hastasının fotoğrafı var..ordan bakabilirsiniz...arkadaslar benimde burun ici sorunlarimla birlikte duzeltilmesi gerekecek derecede buyuk burnum varkalin derili kemerli burun ucu genis bir buruna sahibim 14 nisanda emre ilhan beye ameliyat olacagim onu secme sebebim burdaki hastalarinin yorumlari ve tabiki onunda bana verdigi guven duygusu,lutfen oncesi ve sonra bir fotograf paylasabilirmisiniz.lutfennnnn
albümler bölümünde en az 7-8 hastasının fotoğrafı var..ordan bakabilirsiniz...
ne güzel 14 nisanda ameliyat oluyosunuz ya benim için istanbula gitmek çok zor görünüyor keşke emre ilhan ankarada olsaydı
bende ankarada değilim aslında..istanbula karayoluyla 24 saat uzak bi ildeyim..tsk ederim buldum baktim siz yine yakinmissiniz ben avusturyadan gelecegim keske bende ankarada olsaymisim;-)
3 nisanda randevu var konusma bunlari ablam ayarliyor 14 nisan da ameliyat hayirlisi ile insallah hemen donmeyecegim istabul sonu ankarada kalacagim.sorunum asil problem icinde ama disida guzel deil sinuzut ameliyati olmustum eskiden burnumda kemer olustu onuda hic istemedim kalin deriliymis burnum ama cogunlukla memnun hasta sayisi emre ilhana guvendim hayirlisi bakalimbende ankarada değilim aslında..istanbula karayoluyla 24 saat uzak bi ildeyim..
ankara bana daha yakın diye öyle demiştim:)
sizin şikayetleriniz neler peki?
ilk randevuya gidip 2 hafta içinde ameliyat olup dönecekmisiniz?
bende güveniyorum kendisine...samimiyetine..ama taa istanbula kadar gitmek ailem için çok sıkıntı olacak.3 nisanda randevu var konusma bunlari ablam ayarliyor 14 nisan da ameliyat hayirlisi ile insallah hemen donmeyecegim istabul sonu ankarada kalacagim.sorunum asil problem icinde ama disida guzel deil sinuzut ameliyati olmustum eskiden burnumda kemer olustu onuda hic istemedim kalin deriliymis burnum ama cogunlukla memnun hasta sayisi emre ilhana guvendim hayirlisi bakalim
bende güveniyorum kendisin
pardon sitede acemiyim arkadas olarak ekliyebilirmisiniz kizim uyuyor yanimda karanlikta yaziyorum yarin gondermeyim deneyim guzel buruncumu dermisim olurmubende güveniyorum kendisine...samimiyetine..ama taa istanbula kadar gitmek ailem için çok sıkıntı olacak.
Sizin burnunuzun şimdiki halini sorun olmazsa özelden atabilirmisiniz?
sizi takibe aldım.özel mesaj at bölümünden isterseniz fotoğraf atabilirsiniz.ameliyat olduktan sonrada görüşmek dileğiyle. .p
pardon sitede acemiyim arkadas olarak ekliyebilirmisiniz kizim uyuyor yanimda karanlikta yaziyorum yarin gondermeyim deneyim guzel buruncumu dermisim olurmu
hayal kirikligi yasamazsam paylasacagim insallah benim burnum gercekten zor bir burun guzel sonuc cikarsa herkesinki guzel olur bence benim gibi ilgililere umit olurum insallahsizi takibe aldım.özel mesaj at bölümünden isterseniz fotoğraf atabilirsiniz.ameliyat olduktan sonrada görüşmek dileğiyle. .
umarım çok güzel bi sonuç elde edersiniz.
bu siteyi ihmal etmeyin:)
Ameliyat oldun mu memnun musunh
hayal kirikligi yasamazsam paylasacagim insallah benim burnum gercekten zor bir burun guzel sonuc cikarsa herkesinki guzel olur bence benim gibi ilgililere umit olurum insallahgorusmek dilegiyle