- 13 Eylül 2012
- 32
- 1
-
- Konu Sahibi BeautyPhenomenon
Emre İlhan için mi yazdınız bu yorumu? Ben senelerdir ona ameliyat olmak istiyorum. Ama artık hayal oldu (aşırı pahalı). En çok da tüm hastaları memnun kalıyor diye istiyordum.Boşver olma ...ben bu adama ameliyat olduğum icin cok pişmanım hata yapıp düzeltemiyor daha sonra ! Mağdurum bir hastası olarak söylüyorum verdiğim para zehir olsun instgram resimlerinde fazla aldanma !!!
Emre İlhan için mi yazdınız bu yorumu? Ben senelerdir ona ameliyat olmak istiyorum. Ama artık hayal oldu (aşırı pahalı). En çok da tüm hastaları memnun kalıyor diye istiyordum.
Youtuber denince çoğu doktorun gözleri ışıldıyor. Gerçi bunların da burnunu mahvedenler var.Emre beyle ilgili 3 konuda daha şikayetler okumuştum. Bence ünlü vlogger youtuber göz önğnde biri değilseniz tercih etmeyin .
Spnuçtan memnun musun peki ? Ben de yeni ameliyat oldum . Büyüktü burnum dediğin gibi hala büyük görünüyor gözüme .Youtuber denince çoğu doktorun gözleri ışıldıyor. Gerçi bunların da burnunu mahvedenler var.
Bu forum çok çok faydalı ama çoğu yeterince becerikli olmayan doktoru zamanında meşhur eden yer de burası. Burnunda sadece kemer sorunu olan ufak burunlu üyeler gidip ameliyat oluyorlar. Gelip burada övüyorlar. Yahu senin burnun zaten küçükmüş, adam kemerini törpülemiş. Asıl sıkıntı büyük burunlarda. Doktor bu büyük burunları küçültebiliyor mu? Sen ondan haber ver. Küçük ama kemerli burunlu üyelerin gereksiz yere şişirdiği doktorların reklamları yüzünden burada kaç insan mağdur oldu. (Ben Emre İlhan'a ameliyat olmadım ama zamanında burada şişirilmiş başka bir doktora burnumu emanet ettim.)
Iyiki paran yokmuş diyorum yazık edersin kendine emre ilhan dan bahsediyorum
11 yıl önce dolar 1.5 TL idi buda o zaman sizin 2333 dolara yaptırmış olduğunuzu gösteriyor.Ben 11 yıl önce emre ilhana ameliyat olmustum ve hala memnunum..
Şu bir gerçek herkesin burnu aynı değildir, %100 hasta memnuniyeti sağlayan ben doktor daha bu yaşımda görmedim..
Fiyatları duyunca cok şaşırdım ben 3.500 tl ye olmuştum..
hangi siteden bahsediyorsunuz?Yabancı bir site var belki biliyorsunuzdur. İnsanların fotoğraf ve bilgilerini paylaşıp doktorlarda yorum aldığı. Orada bu bizim ünlü doktorlarla ilgili o kadar çok mağduriyet öyküsü var ki. Üstelik hasta fotoğraflarına baktığımda instagram gönderilerinden oldukça uzakta görüntüler mevcut. Çok iyi araştırın. Özellikle yabancı forumlara bakın.
Site adı veriliyor mu buradan bilmiyorum ama realself.hangi siteden bahsediyorsunuz?
teşekkür ederim sorun olacaksa silin istersenizSite adı veriliyor mu buradan bilmiyorum ama realself.
Site adı veriliyor mu buradan bilmiyorum ama realself.