Emre Göksan Papuçcu da tüp bebek yaptıranlar ?

baybgirl_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
20
2
27
Merhaba daha önce centrum klinikte emre hocaya tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız süreç nasıl ilerledi acaba bilgi verebilir misiniz?

İnşallah sonuçlarınız güzel çıkar hayırlı haberlerinizi alırız
İnşallah ya genetik sonuç gelmesini bekliyorum. Yaşım 42 hatta 43 e giriyorum. Umarım tutar son şansım bidaha denemiycem. Embriyo yapıştırma diye bir şey varmış onu yapın diycem ne varsa hepsini istiycem

Valla bende benim tedavinin gidişatından bi şey anlamadım size açıklama yapmadı mı doktor ?
Benim tedavi bitti negatif oldu arayip haber vermediler sonuclari. Surecte zaten hizli hizli bir iki bisey soyleyip gönderdi doktor aciklamadi bisey niye olmuyor aciklama yok ne yapicaz nasil ilerliycez aciklama yok. sonuc ne oldu sciklama yok bosa gitti param orda

Bilgi vermesi lazımdı doktorun sorunun ne olduğunu söylese yada teşhis koysa ona göre ilerleme sağlardınız en azından hakkınızda hayırlısı olsun başka merkez ile devam edin isterseniz bende gidişattan memnun değilim açıkcası içime sinmedi ama bi umut diyorum inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız mutlu haberi bizimle de paylaşırsınız

Insallah aliriz. Ben bidaha denemiycem esim istemiyor. Dogal yollardan olsun diye biseyler deniycem artik

Insallah aliriz. Ben bidaha denemiycem esim istemiyor. Dogal yollardan olsun diye biseyler deniycem artik
Başka doktora muayene olarak devam edin en azınsan gidişat olarak takipte olun Allah gönlünüze ferahlık versin yoran ve stresli bir süreç geçiriyoruz sonuçta

Başka doktora muayene olarak devam edin en azınsan gidişat olarak takipte olun Allah gönlünüze ferahlık versin yoran ve stresli bir süreç geçiriyoruz sonuçta
Evet ya bu surectede doktorun umursamamasi daha da moralimizi bozuyor. Ankarada baska doktor bakiyorum yine ama karar veremedjm

Siz gidip tekrar görüşme sağlasanız net bi şeyler söylemesi için sorun ne neden oluyor neden kaynaklı gibi bize de net bir bilgi vermiyor çünkü eşimle net bi şekilde konuşmaya gideceğiz bizde ne oluyor ne bitiyor bilgi verilmiyor

Emre hocadamisiniz siz? Valla sormak bile istemiyorum ne diyecek oluyor boyle seyler yasiniz gecti vs.

Emre hocadamisiniz siz? Valla sormak bile istemiyorum ne diyecek oluyor boyle seyler yasiniz gecti vs.
Evet emre hocanın hastasıyım bende ohss gelişti opudan sonra açıklama yapmadılar şiştim de şiştim serum verdiler bissürü on gün de onunla uğraştım git gel bi şey diyen olmadı opuda da bazı sorunlar oldu konuşacağız Emre hocayla bakalım eşim çok sinirlendi şu haline bak kimse bir şey demiyor diye zor tuttum eşimi

Aynen esiniz hakli valla yok hic aciklama yok yapip gonderiyolar bidaha ne arayan ne soran.

Aynen esiniz hakli valla yok hic aciklama yok yapip gonderiyolar bidaha ne arayan ne soran.
Hayırlısı olsun hakkımızda diyecekte yapacakta bi şey yok el mahkum bekliyoruz bakalım çok umudum da yok açıkcası Allah biliyor ya akışına bıraktım daha fazla kendimi yıpratmak da istemiyorum artık

Iyi dusunun yinede kac yumurta toplanmisti geneteige gidecek mi?

Iyi dusunun yinede kac yumurta toplanmisti geneteige gidecek mi?
2 yumurta toplandı bi tanesi 3 gün iptal edildi bi tanesi kaldı 5 günde donduruldu transfer bekliyorum erken çatlama oldu bende opuya gidene kadar evde 30 tane yumurtam çatladı 2 tane yumurtam kalmış genetiklik bi sorun yoktu bizde t rahim vardı onun için de operasyon geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…