Emre Ermiş, eşi İkbal Gürpınar'ı umredeyken 'başka erkeklere sürtünmekle' suçladı!"

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
"Emre Ermiş, eşi İkbal Gürpınar'ı umredeyken 'başka erkeklere sürtünmekle' suçladı!"

İlbal Gürpınar boşanma davası açtığı Emre Ermiş'te 600 bin lira tazminat istedi

http://t24.com.tr/haber/emre-ermis-...en-baska-erkeklere-surtunmekle-sucladi,305510

Eşi Emre Ermiş’ten (34) şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeden koruma kararı aldıran sunucu ve yazar İkbal Gürpınar Ermiş (46), boşanma davası açtı.

Gürpınar Ermiş, birlikte sundukları ‘Kâbe Yolları’ isimli programın çekimi için gittikleri umrede eşinin yumruğunu kaldırarak kendisine saldırdığını iddia etti. Dava dilekçesinde şu iddialara yer verildi:

“Evliliğin ilk gününden itibaren eşine karşı kıskanç tavırlar sergileyen Emre Ermiş, bu kıskançlığını son 7-8 ayda fiziksel ve psikolojik şiddete çevirdi.

‘Umrede sürtünmekle suçladı'
Emre Ermiş, eşiyle birlikte sundukları ‘Kâbe Yolları’ adlı programın çekimleri için gittikleri umre ziyareti sırasında eşini başka erkeklere sürtünmekle suçladı. Başka bir sefer program ekibinin önünde yumruğunu kaldıran Emre Ermiş’i ekiptekiler engelledi. Aşırı kıskanç olan Emre Ermiş, müvekkilimin aleyhine delil oluşturmak amacıyla evine, otomobiline dinleme ve GPS cihazı yerleştirdi.”

600 bin TL tazminat talebi
İkbal Gürpınar Ermiş, 100 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat talep etti. Dava dosyasına gizlilik ve yayın yasağı konulmasını istedi.

Poposunada surtunme sensorumu yerleştirmiş! Pess.. deliğinden ahlaklısını toplasaydi keşke.

ema1
Kocamın profil fotosunu yollasam yorumlar misin.hic dayak yemedim ama varmı potansiyel bir baksan
(Konun kapanınca buraya taşındım :))

Ikbal Gürpinar, zavallim yaa, cok acirim bu kadina, dengesiz yasantisina. ne istedigini bilmeyen kadinlarimizdan biri.
12 yas genc erkekten sana ne hayir gelir be Miss Piggym !

Bizim daha önce çalışdığım şirkette nişanlı kız vardı neyse bende bunun nişanlısını merak ettim fotosuna bakayım dedim sonra bu fotoyu getirdi ama ben hemen anladım kızım bu adam seni döver dedim ama kız inanmadı güldü geçti neyse sonra düğünü oldu ben düğününe gidemedim ama ertesi gün kızlar düğünde adamın kızı herkesin önünde dövdüğünü anlattılar ney miş kız iş arkadaşı ile kendi düğününde oynadı diye şiddete uğramış zaten sonrada çalıştırmadı

Kocasında meymenet yok, neresinden tutsan elinde kalıyor. Ama bu kadın ve bunun gibi ünlüler kendilerini o kadar üstün varlıklar olarak tanıtıyorlar ki bir süre sonra kendileri de bu söylediklerine inanıp hata yapmaktan muaf olacaklarını sanıyorlar.

Yahu oyle oldugunu hic dusunmiyorum ama diyelim ki oldu; mahremiyet diye birsey var,boyle seyler uluorta,tum ulkeye yayin mi yapilir!!!

Varsa bir iffetsizligi,bosanirsin,edepli ualu sessiz sakin defolur giderain,yoluna bakarsin... İgrenclesmenin doruklarindalar yani!!!

kadın başörtülü diye bütün bu tepkiler aslında çünkü bizde hala başörtülü kadının iyi hanım olacağı boşanmayacağı gibi saçma inançlar var. aaa başörtülü kadın boşanırmı erkeğine sadıktır o diye düşünen tipler şaşırıyor şimdi olan bitene. umre meselesine girmiyorum nereden gördü nasıl anladı bilmem.

şimdi yazsam günaha gircem
yazmasam içimde kalcak

peki ben buraya niye yazdım
neden yazdım
ben burda napıyorum

tek söyleceğim şey 3 günlük dünyalık şöhretiniz için dinimizi kullanıp islam düşmanlarının ağzına sakız yaptınızya

HAKKIMI HELAL ET-Mİ-YO-RUM !!!!!!!!!!

Kabede herkes birbirine ister istemez değiyor da insanın aklına orda gelecek en son şey bu,tabii ruh sağlığı ve imanı sağlamsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…