Emre Aydın Avrupa fatihi

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.513
11
158
Emre Aydın 15'inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı" ödülüne layık görüldü. 15'inci MTV Avrupa Müzik Ödülleri, İngiltere'nin Liverpool kentinde yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu. Echo Arena'da düzenlenen ve 10 bin kişinin katıldığı törenin, 30 milyon kişi tarafından televizyondan izlendiği tahmin ediliyor. MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde Emre Aydın, tüm ülkeleri geçerek birinci olmayı başardı. İngiltere birincisi, dünyaca ünlü şarkıcı Leona Lewis'i bile geride bırakan Emre Aydın artık Avrupa'nın En İyi Sanatçısı oldu. Ödül alan Emre Aydın, dünyaca ünlü yıldızlar Beyoncé Knowles, The Killers, Kid Rock, Duffy, Pink, Take That, Tokio Hotel, SugaBabes, Solange Knowles, Grace Jones ile aynı sahneyi paylaşma şansını elde etti…
:teytey:hihoyyythihoyyyt

Ya icim disim emre aydin oldu haa.. kardesim manyak hayrani ve sürekli ondan bahsediyor. mtv oylamalari yapilirken hergün 6 saat bilgisayarin basinda oy veriyordu ona... bu yüzden derslerini dahi ihmal etti... ah bu teenegar lar. :-)

bulbeni ablam olur... o emre aydina oy veren kardeste benim ;-)..!!!! ise yaradi ama, birinci oldu.. :-D..! 6 saati birakin oylamanin son günü yaklasik 24 saat boyunca oy verdim herhalde ..!!Artik ikiser ikiser dörter dörter görüyordum yazilari sabaha kadar uyumamistim..!!!!Ama degdi :-)!!!

Back
X