• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emprio Armani She Kullanan Var Mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yıllarca she kullandım şimdi değiştireyim dedim.deniyorum başka kokuları ama bir türlü içime sinmiyor. sanırım she yi sevenler için onun ayrı bir yeri var. bi kere kullanan kolay kolay vazgeçemiyor.

444-1xl.jpg
1193-1xl.jpg
Arkadaslar hangi rengini tavsiye ettiniz ben anlamadim.Pembesi daha ciceksi digerinin kokusu baharatli gibi ama siz hangisini tavsiye ediyorsunuz?

bende seninn gibii araştırıyorumm canımm hangisi daha güzel diye

bence klasik olan yani sağdaki kesinlikle daha güzel

evet .100ml 175..bende bir kere sıktıgım ve tenime uymadıgına karar verdim..eğer düşünürseniz çok uygun gönderebilirim.

Armani She asla kullanmaktan bıkmadığım tek parfüm.

bende sadece 2 kere sıktıgım 100 ml she var arkadaşlar.almak isteyenler varsa benle iletişime geçebilir. ..burdaki fiyatı 170 liradır.ben 110 liraya satıyorum

mail adresim .evrendenis@hotmail.com

ben gecenlerde denedim traş losyonu gibi koktu tenimde limonlu limonlu hiç beğenmedim

valla bende çok beğendim bu kokuyu almayıda çok istedim ama erkek kardeşime koklattım abla bu ne ya sabun gibi çamaşır tozu gibi kokuor gerek yok almana dedi hemen vazgeçtim.bilmem çarpıcı gelmedi herhalde ona.

Senelerdir severek kullandığım canım parfümüm tenimde çok güzel duruyor.:12:

Back
X