Emprio Armani She Kullanan Var Mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bn she kullanıoruum kokusunuda çok beğenioruum ama bnmki orjinal değil orjinalinin fiyatını bilen varmı :sm_confused:

BEN YAZIN KULLNRIM SHE AMA KOKU COK GUZEL ZATEN O SERIDE EN KULLNILIR KOKU GERCEKTEN GÜZEL ORJ FIYTI:100 LK ENSON 120 YTL IDI

cok güzel bir koku.. birara bende kullanmıstım.. erkekler için he var ada cok güzel..

cok güzel bir koku.. birara bende kullanmıstım.. erkekler için 'he var ada cok güzel..

armani she-armani code ikiside her zaman elimde var vebaska bi kokuya hiç gerek duymuyorum

she her ne kadar coğu kişide duyduum bi parfüm olsa da sanki yeni çıkmış ilk ben kullanıyormusum gibiyim =)

sanırım aşık oldum parfümümeee

iyi de laf mı aarkadaşım süperrr fiyat da ortalama o civarda zaten alacaksan kaçırma memnun kalırsın.

arkadaşlar bu D&P ankarada nerde var bilen varmı?

armani shee kokusuna hayran oldugum bir parfüm ama en yakın arkadasım kullanıyo görgüsüzlük olur diye almadım ....zaten sensi kullanıyorum bitmek üzere bitince code alcam o da güzelmiş...

Dört dörtlük bir kokudur, çok beğenirim ama çoğu kişi bu parfümü sıkar...

Uzun bi süre kullandığım, çok güzel bi kokudur. Seksi bi koku :jeyyar:

Bnde bayılıyorum kokusuna.Epey kullandım ama şu an dolce gabbana light blue kullanıorm.Hoş bu parfmü de çoğu kişi kullanıo ama neys 2 sine de bayılıorum bn..

4 yıl kullandım hiç bıkmadan usanmadan ama değişiklik zamanı dedim ve değiştirdim.Parfümünde anısı olurmu burnuna o koku geldiğinde çoook uzaklara gidermi insan aynen bende oluyo bu kokuyu duyunca..süperr bi parfüm ama bu aralar code kullanıorum oda aynı markanın oda çok güzel:))

Şahane bir parfümdür bir ara çok kullandıydım.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…