• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emprio Armani She Kullanan Var Mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bn she kullanıoruum kokusunuda çok beğenioruum ama bnmki orjinal değil orjinalinin fiyatını bilen varmı :sm_confused:

varrrrr bennnn 225 ytl ye aldım canım....
daha sonra 175 e düşürmüş aldığım mağaza çok üzülmüştüm.

ayy üzüldüüm cnm senin için o kdr para boşuna gtmiş :(

Valla kullanmayan yoktur kanımca. Yolda yürürken 3 kişiden 1inde duyuyorum bu kokuyu :D ama çok güzel sırf herkeste var diye kullanmıyorum

yeni aldim kucuk boyu 93 ytl

bende kullandım SHE ama bitti :( çok begenmiştim ama şimdi farklı bi koku denemek istiyorum önerebileceginiz bir koku varmı_?ağır kokuları sevmiyorum birde nasıl anlatsam böyle bayık bayık kadın kokularını hiç sevmem :)tavsiyelernizi bekliyorum;)

ben armanının çogu parfumunu kullandım erkeklerınkıde dahıl olmak uzere:) sımdıde armanı code kullanıorum ve cok gusel buarada armanı she su altınsarısı kapaklı olanmı bıde byz olanı vr beyz olanını pek sevmemıstm bn ama altınsarısı olan super kokuodu vallahı

altın sarısı kapaklı deil canım armani she.nasıl anlatsam böyle teneke kolanın doresi gibi :) birde bişey eklemek istiyorum orjinaline en yakın hatta daha güzeli dp deki denemek isteyenlere önerebilirm ayrıca kalıcı.

she değil de remix kullanıyorum
120 ytl civarında olması lazım
she de o aralardadır

lacoste pour femme2yi öneririm...... hem çok hafif ama çok da kalıcı bir kokusu var...ben she'nin de orjinalini kullandım. Bu ondan da güzel süper....

bende remix var çok güzel ve hediye :=)

kızlar bn she kullanıoruum kokusunuda çok beğenioruum ama bnmki orjinal değil orjinalinin fiyatını bilen varmı :sm_confused:

BEN YAZIN KULLNRIM SHE AMA KOKU COK GUZEL ZATEN O SERIDE EN KULLNILIR KOKU GERCEKTEN GÜZEL

Back