Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, cerec 3d kaplama hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ön üst 4disimi kaplama yaptırmak istiyorum ve araştırırken karşıma çıktı.fiyati nedir,nasıldır bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, cerec 3d kaplama hakkında bilgisi olan var mı? Ben de ön üst 4disimi kaplama yaptırmak istiyorum ve araştırırken karşıma çıktı.fiyati nedir,nasıldır bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Cerec 3d kaplama iki saatte kaplama niz yapılıp takılıyor öyle 1 hafta 10 gün beklemeniz gerekmiyor. Bir makine var kamera ile diş ölçüleriniz alınıyor ve 15 dk içinde o makineden takılacak disler çıkıyo ve hemen takılıyor.bence pahalıdır ama duyan bilen varsa paylaşıRSA sevinirim..
İlginçmiş ilk defa duydum bu capcem mi ne varya zirkonlarin yapımında kullanılan teknik.. Ondan farklı sanırım.. Ki o bile çoğu ilde yok iken hala eski yontma işlemi kullanıyor iken... Bu zor yani istanbul ankara disinda