• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Empress kaplama yaptıran var mı?

Beautyguru

Mucize bebeğimiz hoşgeldin, şükürler olsun
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
459
554
303
Merhabalar,
Laminate veneer hakkında çok bilgi okudum, ancak empress kaplama hakkında yeterince bilgiye ulaşamadım.

Dişlerimin örtülü kapanışı var ve oldukça sarı renkte. Laminate veneer yaptırmak için bir kliniğe gittiğimde bu yöntemin uygun olmadığını ve kapanışımın oldukça dar olduğundan dolayı Empress kaplamanın uygun olduğunu söyledi.
Daha zor bir yöntem olduğunu biliyorum, ancak yaptıranlar var mı merak ediyorum..
doğal duruyor mu? hissislik var mı? ne kadara mal oldu ve istanbulda önerebileceğiniz estetik dişçi var mı??

Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
empress kaplamanın tanesini 600 tlden anlaştık.
8 diş ve geçici diş kalıbı; her şey dahil 4.800 tl fiyat verdiler. Fiyat nasıl sizce?

empress kaplamanın tanesini 600 tlden anlaştık.
8 diş ve geçici diş kalıbı; her şey dahil 4.800 tl fiyat verdiler. Fiyat nasıl sizce?

Ben yaptrdım albümümde var.. iki sene önce tanesini 300 tl den yaptırdım çarpıklık vardı 8 diş çok fazla yazık bence dişlere bi foto koyarsan daha iyi çünkü dişler törpülenecek
Genel olarak ilk zamanlar çok memnundum ama şu an yarı yarıya

Görüntü tamamen doğal çünkü metal yok içinde

cevabın için çok teşekkürler, fotoğraf ekledim albümüme, bakar mısın?
Bir de nereye yaptırdın?
8 demelerinin sebebi dişlerimin kendi rengi sarı ve beyazlama da fayda etmiyor. Ancak bana da 6 yeterli gibi geliyor.
alt dişlerim değişmeyeceği için ondan da endişeliyim.

Kararımı verip empress (ful porselen) kaplama yaptırdım, 1. provası bitti, salı günü son hali takılıyor, fotoğraf ekledim, Nasıl olmuş?

[photo="large"]1219763[/photo]

Kararımı verip empress (ful porselen) kaplama yaptırdım, 1. provası bitti, salı günü son hali takılıyor, fotoğraf ekledim, Nasıl olmuş?

Güzel olmuş keşke benim de böyle olsa :( Ben de kaplama yaptırıcam ama insanlar neden tel taktırmıyorsun kendi dişini mahvediyosun diyolar. Ben öyle düşünmüyorum ben de yaptırıcam yazın. :) Fiyat biraz fazla geldi ya ama :S Porselen değil mi?

Kendi dogal dislerinden daha iri buyuk durmuyor dimi ? Etrafimdaki soylentiler o yonde dis yapim kucuk degil benim normal bosluk falan var bende yaptirmayi dusunuyorum ama daha buyuk bi goruntu olusur diye korkuyorum

Back