• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emotion parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ALAGUL1983
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaş kullanıyodu hoş kokuları var

love,pembe güllü olan
asian garden eflatun çiçekli
evet nasıl bilirsiniz bu kokuları?kokularına bakan var mı?

$50167_kucuk.jpg $35098078_large.jpg

Emotion violet: mor olan, zambak kokulu. Çok sexi kokuyor bence :12:

Son düzenleme:
Bu emotion parfümleri genelde orjinal parfümlerin taklitleri oluyo galiba emotion romance mesela christian dior j'adore'a okadar çok benziyoki hatta notaları ayıramadım birbirinden o derece benziyo emotion love da chloe love'ın tıpatıp aynısı koklayıpta orjinalıni bildiğim kokları tanıdım da diğerleri tanıdık gelmedi ama eminim onlarda bir başka orjinal parfümün taklididir ama hangisinin bilmiyorum :)

Bu emotion parfümleri genelde orjinal parfümlerin taklitleri oluyo galiba emotion romance mesela christian dior j'adore'a okadar çok benziyoki hatta notaları ayıramadım birbirinden o derece benziyo emotion love da chloe love'ın tıpatıp aynısı koklayıpta orjinalıni bildiğim kokları tanıdım da diğerleri tanıdık gelmedi ama eminim onlarda bir başka orjinal parfümün taklididir ama hangisinin bilmiyorum :)

emotion tropical , lancome la vie est belle nin aynısı diyebilirim ben çok benzettim.üstelik lancome dan bile kalıcı. ama çok ağır başımı ağrıtıyor.

Back