• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emotion parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ALAGUL1983
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ALAGUL1983

Ziyaretçi
arkadaşlar emotion parfüm'ün kokuları çok hoş aranızda kullanan varmı hangisini kullanıyosunuz?:dance:

Evet annem için almıştım canım. Kutusu kırmızı olan. Birde üstü çiçekli bir deodorantı var annem severek kullanıyor. Ben de anneme gittiğim zaman kullanırım.
Benim en sevdiğim koku chonson d'eu ve yeşil kapaklı şişede olan. deodorantıda mükemmel. Bir de Nevea fresh deodorant kullanıyorum.

2 sene önce bende kullanmıştım kırmızı olanı
çok hoş bi kokusu var
erkek arkadaşım bayılıyodu kendine sıkıyodusırnaşık şey (tabi eve gidiceği zaman)
kızlar çok koşuyo birazda erkekler koşsun diye dalga geçerdi:dance:

bende harmony aldım güzel kokusu kırmızısınıda ablam kullanıyor oda harika tavsiye ederim

Yıllar önce mavisini almıştım. Issey miyake kokuyordu.

mavı yesıl degıldı de dıger turuncu ya pembe mıydı ne o renklı olanını kullanıyordum ben bırakamıyordumcok guzeldı

"VIOLET" yani mor olani harika kokuyor tavsiye ederim yani...........

şu an morunu kullanıyorum çk gzl btnce kırmızı alıcam oda harika ama kalıcı dğil.o kadrck olsn artk parfüme dnya kadr para verceğime emotion alır arada tazelerim cnmm :))hem kokusu hafif çiçk kokulu prfme bylrm tm bnm tarzım değrleri ağır kaçyo bana hemde fytı çk uygun bn kalpli kutda olanı 17.95'e aldmm :1:

dün komşumuzun üzerindeki koku inanılmaz hoşuma gitti, parfümün çok güzelmiş ne bu dedim. emotion ın turuncusu dedi. markete gittim denedim ve bende de inanılmaz kalıcı oldu. ben turuncusunu çok beğendim. parfümlerim bitince alıcam.
avonun 60's mode parfümüne benziyor hatta tıpatıp aynısı nerdeyse. ama emotion birazzzcık daha yumuşak 60's mode a göre.

turuncuyu bizde çok seviyoruz ya arkadaşımla harika bi koku
o hangi kokunun benzeri bilenm varmı??
bide setmi aldın nekadar şimdi fiyatı cnm bayadır bakmadımda hbrim yok

Emoition-TROPICAL-Parfum-Set-5-li-Goz-far__20579983_0.jpg

bahsettiğiniz parfüm bumu kızlar?

turuncuyu bizde çok seviyoruz ya arkadaşımla harika bi koku
o hangi kokunun benzeri bilenm varmı??
bide setmi aldın nekadar şimdi fiyatı cnm bayadır bakmadımda hbrim yok

canım eğer bana sorduysan sorunu, hangi parfümün taklidi bilmiyorum ama bişeyin taklidi eminim yerimseniben ben parfümü almadım henüz evde o kadar çok parfümüm var ki hepsi bitsin ondan sonra alırım dedim

tşk ederim bende denicem sonucu yazarım kızlar..

kutu fiyatı 26.50 kurustu soran arkadasın bilgisine kokusu güzel ama kalıcılığı çok iyi değil gibi

Back