emoss'un bitmeyen fikirleri :))

e_emoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
156
1
46
İstanbul
kızlar aklıma yine birşey geldi.. :))
salona misafirler gelirken fonda eski 70 li yıllara ait şarkılar çalsa nasıl olur. elimde hepsi mevcut..
- birisine birisine asık oldum birisine
- olur olur bal gibi olur kalplerimiz yolları bulur
- oh olsun
- senden başka senden başka
- bimbambom
- ateş böceği
- para para para
- sen gidince bak neler oldu
- dünyaya geldik bir kere
- olmaz olsun
- mavi boncuk
- sen dün vardın yarın yine varsın (mükemmel bir şarkı)

bunlar gibi daha birçok şarkı var.. nasıl olur sizce..? :S fikir bekliyorum...

valla bencede harika fikir cok güzel olur...bende bunu aklimin bir kösesine yaziyorum simdiden

KIZLR ben gittiğim bir çok düğünde duydum bunları ben giriş müziği olarak selvi boylum al yazmalımın müziğini düşündüm yani şöyle ağır ağır sahneye geliosun ya sanki hoş olur.... NE DERSİNİZ?

bu fikir benimde aklımdaydı ama ben takı takılırken anaons yapılmayacak insanlar sıkılmasın diye düşünüyorum toparlayıp bakalım :)

böyle bişey benim de aklıma geldi düğünüm için yapmayı planlıyorum bi playlist vereyim gelin damat girene kadar 20-25 sarkılık duruma göre basa alıp yıne calsınlar diye düşünüyorum ama sıkıcı olur mu begenirler mi yoksa sacma mı bulurlar kestiremiyorum siz ne düşünüyorsunuz böyle bişey yapan ya da tanık olan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi kızlar ?

Bende aynen bu şekilde bir şey yaptırmayı düşünüyorum
Playlisti şimdiden hazırladım
Ama her düğün salonu kabul eder mi diye bir şüphe var içimde
Umarım sorun olmaz.
Ben saçma olacağını düşünmüyorum çokta eğlenceli olur

Playlist 'i önceden konuşup yetkili kişiye bildirdiğiniz sürece problem olmayacaktır çalınması. Neticede orası herşeyi ile sizin özel geceniz için hazırlanacak.
Liste bittikten sonra tekrar başa alınmasını tavsiye etmiyorum çünkü 70 ler 80 ler içinde boğuluyorsunuz bir süre sonra.. (siz salonda olmadığınız için sıkıcı gelmeyebilir fakat erken gelip oturanlar için pek güzel duyulmayacaktır)

İki seçenek olabilir; ya listedeki şarkıların aralarına yemek müziği olarak bir kaç parça eklersiniz ya da bu liste bitince normal yemek müziklerine geçiş olur..
Ya da bir üçüncüsü; Davetliler zaten nikah saatine doğru yoğun olarak giriş yapacaklar o yüzden ilk dakikalarda yemek müzikleriyle başlatıp, misafirlerin salonu doldurduğu zamanlarda yani gelin damat çıkışından yarım saat - 1 saat evvel nostalji parçalar çalmaya başlanabilir.. ;Böylelikle daha çok kişi sıkılmadan dinleyebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…