Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sabahları 9 da almaya çalışıyorum ama maalesef sonuç değişmiyor acaba randevusuz erken saatte gitsem kabul ederlermi çünkü yurtdışına gidicem yakındaemniyeti arayıp sormanı öneririm. randevuların düzenlendiği belli günler var. o gün sabahtan girersen siteye ilk denemende alırsın. ben öyle yaptım ve çok şükür siteye ilk girişte randevumu aldım.
evet yaa sabah güya 9-10 arası ama denesem bile error veriyor bu konu yüzünden çok şikayet geliyormuş emniyeteVallahi al benden de o kadar ya.. Aylardır deniyorum alamadım hatta daha az önce de bi bakayım dedim aynı, bu konuyu açtığın çok iyi olmuş bilen arkadaşlar aydınlatıverirse bu işin püf noktası müf noktasıyla bende çok sevinirim cidden ..
tanıdığım yok ama randevu almam cokkk zor internetkafede açık olmuyor o saatte uufff:SBen Aralık ayında, randevuların en yoğun olduğu zamanlar aldım..
Birkaç kez dediğiniz gibi her girişimde dolu olarak çıkıyordu karşıma ,
Sabah 8.50 de oturdum pc başına , 9 da açık bulduğum ilk tarihe aldım randevumu, kendi ilçemden hem de..
Hangi ilçe olduğu fark etmiyor boş olan diğer ilçelere de bakın isterseniz.
Ancak randevusuz kesinlikle almıyorlar kaç kişi geri çevrildi yanımda... ( içeride sağlam bir tanıdığı olanlar hariç ! )
amin çok sağolun..Allah yardimciniz olsun ..
muameleciyi hiç duymadım ama bide sunu arastiriyim inşallah sonuç alırım teşekkürler..Araya tanidik sokmaniz gerekiyor. Ben 1 yil boyunca ugrastim olmadi mecburen bir yerden tanidik soktuk araya. Mutlaka ehliyet kursunuzdan icerde tanidigi olan vardir. Olmadi karakollarin yaninda geneldr muameleciler oluyor onlarda hallediyor. Ben muameleci bulup hallettim.
En erken saatte siteye giriş yapabilmek işin sırrı, ben sabah saat 10 'a doğru baktığımda en ücra semtler bile dolu görünüyordu... erken saatte giriş yapabilirsiniz de hallolur insallah :) zaten şimdi alsanız , en erken 1-2 hafta sonraya atacak randevuyu ..tanıdığım yok ama randevu almam cokkk zor internetkafede açık olmuyor o saatte uufff:S
teşekkür ederim inşallah yaakolay gelsin umarım alırsınız
ahh canım 9 olur olmaz giriyorum ama sonuç nafile neyse hallederim inşallah bi şekilde sinirlerim bozuldu vallahiEn erken saatte siteye giriş yapabilmek işin sırrı, ben sabah saat 10 'a doğru baktığımda en ücra semtler bile dolu görünüyordu... erken saatte giriş yapabilirsiniz de hallolur insallah :) zaten şimdi alsanız , en erken 1-2 hafta sonraya atacak randevuyu ..
küçük şehirlerde dolu yani hepsi full dolu diyor bence kimse alamıyorduristediğiniz ilçeden alabiliyosunuz artık.küçük ilçeler sakin oluyo.ben büyükşehirde yaşadığım halde daha küçük bi ilçeden randevusuz gidip aldım.yalnız sabah erken saatlerde gitmek gerekiyodu 11de kapanıydu çünkü.
Bana da o şekilde demişelerdi ama 9.1 geçe sisteme girmek bile zor.Aylarca bekledim lanet olsun 3 ayın sonunda bi sabah 10da aldım 9-10 arası yenileniyo sistem dedilerdi