• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emmediği için eskisinden de küçük oldu

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar merhaba. doğum yaptıktan sonra ucu yara olduğu ve çok acıdığı için bir gün filan sağ göğsümden emzirmedim. şişti,ağrı yaptı. etrafımda kimse pompa ile sütleri sağ demediği için ve ben de böyle birşeyi yapmam gerektiğimi bilmediğim için böyle bir sıkıntı yaşadım.doktor ilaç verdi. 1 hafta kadar sonra rahatladım. ama ileriki zamanda oğlum o göğsümü daha az emmeye başladı ve 1 yaşındayken o göğsümü emmeyi tamamen bıraktı. doğal olarak süt gelmediği için küçüldü. ama anormal bir küçülme oldu. hamile olmadan önce de büyük değildi ama hamilelik öncesi boyutundan daha küçük.neredeyse dümdüz.yeni göğsü çıkan kızlar gibi küçücük. diğeri büyük bu ise küçücük. moralim bozuk. şekil bozukluğunu geçtim. acaba sağlık açısından bir sorun yaşarmıyım. allah korusun kötü bir şey olursa diye korkuyorum. emilmediği ve sağılmadığı için bir şey olur mu acaba. sol göğsümü emdiğinde sağ göğsümden turuncu bir sıvı geliyor azıcık .atletimde leke oluyor oradan gördüm.yoksa geldiğini hissetmiyorum. bu kötü bür şeymidir.böyle bir şey yaşayan var mı. doktora gitsem mamografiye gir dese o kadar küçük ki istediği kadar çeksinler oraya kıstıramazlar. o derece.

Back