• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emme ve kabızlık

elmas ipek

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2024
105
28
13
29
benim kızım 36 günlük 40dk kadar emiyordu iki göğüsten ama son iki gündür sürekli emerken memeyi bırakıp tekrar alıyor ve çok hırslı emiyor alttan gazı var desem onu artık kendi çıkarabiliyor yabaş yavaş ama 6 gündür kaka yapmadı acaba o yüzden mi düzgün ememiyor çünkü emziriirken savaş vermeye başladık ve göğüslerim çok acımaya başladı

kendisi ne kadar yapsa da sizin de onun gazına yardım etmeye ihtiyacı var..inanılmaz gazları oluyor..her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkarın,beslendikten sonra çıkmayan her gaz bağırsaklara iniyor..bu konu da görüş ikiye ayrılıyor ama gaz yapan yiyeceklerden kaçının..geceleri de kimyonlu yoğurt yiyin..gaz çıkarma ile ilgili yararlı videolar var onlara bakabilirsiniz..kaka olayını da sonradan böyle olduysa takibinizi yapan ebe ile iletişime geçin..

benim kızım 36 günlük 40dk kadar emiyordu iki göğüsten ama son iki gündür sürekli emerken memeyi bırakıp tekrar alıyor ve çok hırslı emiyor alttan gazı var desem onu artık kendi çıkarabiliyor yabaş yavaş ama 6 gündür kaka yapmadı acaba o yüzden mi düzgün ememiyor çünkü emziriirken savaş vermeye başladık ve göğüslerim çok acımaya başladı
Benim kızımda bebekken 9 gün kadar falan kaka yapmamıştı. Doktora götürdüm normal dedi. Belli bir süre geçince sıkıntıymış galiba tam hatırlamıyorum.
Memeyi eskisi kadar uzun süre emmemesinin sebebi ise artık dikkatleri başka yerlere dağılabiliyor. Işık,renk vs. O sebeptendir bence.

Back
X