Emla kullananlar..Sonuçlarınızı paylaşır mısınız:)?

bana yazmadılar bugün kişiselmiş herhangi bi sorun olmadığı için yazamazmışkafamçokkarıştıklava::mymeka:

bana yazmadılar bugün kişiselmiş herhangi bi sorun olmadığı için yazamazmışkafamçokkarıştıklava::mymeka:

Ben aldığımda şey demiştim!Benim acı eşiğim çok düşük dedim kadında yazdı bana ilacı gerçi kadın kadının derdinden anlar seninki erkekmiydi?

yok canım ya bayandı erkek olsaydı yazardı belkide :kedi:ben dedimki iğneli epilasyona gidicem çpk acıyomu korkuyorum korkuyosan bu kremi al dedi dedim bi tavrı var paranızla alın falan dedim yazamıyosun sorun yok yani alırım çıktım kendini beğenmiş hali sinir oldum bazısını uyuşturmuyomuş ya boşuna para vermim dedim denicem ama

Denizcim sen sanırım gıccık birine rastgelmişsin!Sanki doktorun cebinden mi çıkıyor uyuz şey!Başka bi doktora yazdır bari..Bende de etkili olmadı ama ben yanlış uygulamışım sanırım ben iyice yedirdim kalın tabaka halinde olcakmış

bak ben aldım ama ıyı strecleyemedım oyuzden bıraz acıdıı cok ıyı streccle 2.5 saaat bekle sonra yıka eldıwenle al derım ben kurtul

ben de denedim ölüdm bittim uyuşmadı mahvoldum mafoldumben
ayrıca kızalr sürdükten sonra ne kdar daha bekliyorsunuz?

kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum ben yaklaşık 1,5 senedir jiletle alıyorum malum bölge kremi sürüp acısız aldıktan sonra kremin etkisi geçince çok canınız acıyo bide kaç gün sürüyo :uhm::uhm:

etkısı gecınce acmıyor ama bnm bacaklarımın kenarları morarmısrı orası bıraz acmıstı kac gun derken tuylerın cıkısını sorıyorsan neyle alıyorsan ona gore degısır

fazla para odemeyın saglık ocagından sıgortaya yazdırın ıgne kullanıcam dıyın o zamn werıyor doktor sıgortyla 5 ytl ye almıstımm

etkısı gecınce acmıyor ama bnm bacaklarımın kenarları morarmısrı orası bıraz acmıstı kac gun derken tuylerın cıkısını sorıyorsan neyle alıyorsan ona gore degısır

benim kucamda yaramaz bi kızım var o yüzden pek ayrıntılı ve imla kurallarına dikkat edemiyorum kusura bakmayım kaç gün derken ağdadan sonra acıyosa kaç gün sürüyo acısı demek istemiştim canım

hee pardon ağdayla aldıysan morardıysa eğer 2-3 gun odaa çok bastırınca oluyor yhanı sende morarmalar oluyormuu

bende kremi alıpta başaramayanlardanım benim için tek sorun koltuk altını almak daha doğrusu alamamak kremi sürdüm ve streçle çok zor olmasına rağmen kapladım yaklaşık 1,5 saat bekledim ama olmadı işte koltuk altını alabilmek için başya yöntem var mıdır? Ne yapabilirim lütfen yardımm

ben koltuk altından çok çektım eğer uzunsa:kedi: emla yap eliwenle al emla surunce 2 saat bekle sogruk ağda bantlarıyla all o acıtmıyo pek ben bıle basardıyysamm :S:gitme:

morarma olasa sadece kabul kabuk soyuluyodu ağdayla aldımda canım

soğuk ağda batlarıyla al o zamn ıcınden mendıllerı cıkıyoo onla yawasca sılınce wıcudun tahrişş olmuyorr yok ben normal ağdayla yapcam dersen dee tahrıs onlemek ıcın nemlendırıcı fılan surebılırsın CADIARZU

yha nasıl sürdün acaba bak tüpün yarısını yedirr msajla yarısınıda tabaka halındee sürr we cok ıyı streçle kaymıycak sekıldee üstünede ınce bı kazak fılan gıy hawa almamamı gerekıyor mus eczaneci tanıdık boyle yap demıstı bana olmustu bnde bıle :S:lepi:

ben öncelikle 1,5 tüp falan sürdüm ki sonuç iyi olsun diye kat kat straçledim sonra uzun penye ve hırka giydim belki de ağda ile almamda sorun oldu kartuşlu olanlar var ya ondan kullanıyorum soğuk ağda kullanayım bide akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…