Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana yazmadılar bugün kişiselmiş herhangi bi sorun olmadığı için yazamazmışkafamçokkarıştıklava::mymeka:
yok canım ya bayandı erkek olsaydı yazardı belkide :kedi:ben dedimki iğneli epilasyona gidicem çpk acıyomu korkuyorum korkuyosan bu kremi al dedi dedim bi tavrı var paranızla alın falan dedim yazamıyosun sorun yok yani alırım çıktım kendini beğenmiş hali sinir oldum bazısını uyuşturmuyomuş ya boşuna para vermim dedim denicem ama
bnde aynı dertten şikayetçiyim.bikini bölgesnde jilet kullanyrm.ve utanarak söylüyorumki çok sert ve kalınlar.sir denedm ewde kendim.ama çekemiyorm o kadar sertki zor geliyor.kaç kez yarm braktım.ama bıktım artık...şu emla kremi kullanan arkadaşlar..gerçekten işe yarıyormu.çünkü bnm çok sert.o kadar parayı verip bide işe yaramazsa üzülürüm.artık son çare onunla deniycemde:kedi:
etkısı gecınce acmıyor ama bnm bacaklarımın kenarları morarmısrı orası bıraz acmıstı kac gun derken tuylerın cıkısını sorıyorsan neyle alıyorsan ona gore degısır
bende kremi alıpta başaramayanlardanım benim için tek sorun koltuk altını almak daha doğrusu alamamak kremi sürdüm ve streçle çok zor olmasına rağmen kapladım yaklaşık 1,5 saat bekledim ama olmadı işte koltuk altını alabilmek için başya yöntem var mıdır? Ne yapabilirim lütfen yardımm
morarma olasa sadece kabul kabuk soyuluyodu ağdayla aldımda canım
bende kremi alıpta başaramayanlardanım benim için tek sorun koltuk altını almak daha doğrusu alamamak kremi sürdüm ve streçle çok zor olmasına rağmen kapladım yaklaşık 1,5 saat bekledim ama olmadı işte koltuk altını alabilmek için başya yöntem var mıdır? Ne yapabilirim lütfen yardımm
yha nasıl sürdün acaba bak tüpün yarısını yedirr msajla yarısınıda tabaka halındee sürr we cok ıyı streçle kaymıycak sekıldee üstünede ınce bı kazak fılan gıy hawa almamamı gerekıyor mus eczaneci tanıdık boyle yap demıstı bana olmustu bnde bıle :S:lepi: