Emla kullananlar..Sonuçlarınızı paylaşır mısınız:)?

arhes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
34
0
86
Kocaeli
bnde aynı dertten şikayetçiyim.bikini bölgesnde jilet kullanyrm.ve utanarak söylüyorumki çok sert ve kalınlar.sir denedm ewde kendim.ama çekemiyorm o kadar sertki zor geliyor.kaç kez yarm braktım.ama bıktım artık...şu emla kremi kullanan arkadaşlar..gerçekten işe yarıyormu.çünkü bnm çok sert.o kadar parayı verip bide işe yaramazsa üzülürüm.artık son çare onunla deniycemde:kedi:

sanırım bu 3. kutum. benim için süperdi. bekleme zamanını iyi ayarlarsan şahane bişi. hiç acı falan yok, sadece sıcaklığını hissediyorsunuz ağdanın.

peki kremin etkisi geçtikten sonra ne oluyormafoldumbenmorarma falan olurmu ilkinde..sigorta karsılarmı sağlık ocağında falan yazarlarmı?

jiletten dönmek isteyen ama kuaförde yaptırmak istemeyenler için emla kremi çok ii. bölgeyi uyuşturuo rahat rahat alabiliyorsun. ağrısı da ağdayı neyle ve nasıl yaptığına göre değişir. kremi uygulayıp ağdaya geçmeden önce muhakkak bi peçeteyle sil ve pudra sür çok acıtır ben başta yapmadım kötü bi tecrübe edindim kaydirigubbakcemile3

peki kremin etkisi geçtikten sonra ne oluyormafoldumbenmorarma falan olurmu ilkinde..sigorta karsılarmı sağlık ocağında falan yazarlarmı?

hiç bişi olmuyor arkadaşım. ilk aldırdığında azcık köklerin kabar kabar oluyor. bebek yağı sürünce bişi olmuyor. sigorta karşılıyor ama sağlık ocakları yazmıyor hayatım. ben kadın doğum uzmanına yazdırmıştım. kuaförde de aldırsan, evde de alsan bence en azından 1 kutu kullanmalısın jiletten geçişte. rahat edeyim demek istersen. çünkü ilk gittiğimde kullanmamıştım, daha ilk aldırdığımda. yüz üstü yatamamıştım acısından kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben o kremi kullandım ama benimki uyuşmadı ya!Yedirdim iyice serastreçlede kendimi paketledim ama olmadı

kremi kullanınca ister kendiniz alın ister kuaföre aldırın hiçbirşey hissetmiyorsunuz.
ben kendim aldığım zamanlar kendimi tavuk yoluyormuşum gibi geliyor :) acı yok sızı yok
krem sürmediğimde alamıyorum ...
bu arada kremi eltimde denedi o hiç uyuşmamış 1 kutuda 5 tüp oluyor 1 tüp bana 3 defa yetiyor
o bir defada 2-3 tüp kullandım yinede uyuşmadı dedi... kişiden kişiye göre değişiyor etkinliği sanırım...

olmuyor olmuyor ben neden faydasını görmedim streç filmele bile sardım offff
olmuyor,

Ya bende acıdan dolayı jilet ile alıyorum mecburen kremi almayı düşünüyorum ama ya acımıyorsa süper...

cnım ben de burayı okuyup aldım faydalı olmasa herkes yazmazdı ben yanlış yapıyormuşum benim de tüylerim sert ve kalın bende çok zorlanıyorum
sen le aynı dertteyiz

bende bu kremi merak edenlerdenim kızıma hamile kalmadan önce hep kendim ya ağda yada makinayla alıyodum takii hamişeliğimin 6. ayına kadar ondan sonra jilet sürdüm kızım şimdi 2 yaşında oldu artık sir ağdayla almak istiyorum bıktım bende denicem inş işe yarar herkeste değişik etki gösteriyo sanırım

kızlar bu kremi arkadaşlarım kullanıyor ve hepsi de çok memnunlar ben henüz denemedim ama en kısa zamanda denemek istiyorum merak ettiğim tek şey bikini bölgesi için kullanmak istiyorum acaba herhangi bir zararı var mıdır ya da yan etkisi olur mu ??

yok cnm ben kullanıyorum burda duydum ve aldım her yerede yazıyorum sizde kurtulun şu jiletten bi an önce ayrı 3 doktora sordum ve kullanabilirsin dediler karnene yazdırırısan 3 milyona yakın bi tutar eczaneden alırsan 28 milyon ben aldım içinden 5 tüp çıkıyo 2sini kullandım inanılmaz bişey kalın bi tabakahalinde sürüp bekliyosun 2 saat sera ile kaplıyosun tabi ve kaymamasına hava almamasına dikkat edin yatarak bekleyin hatta sonra ben sesunun turuncu sir ağdası ile aldım ayın 17 sinde aldım ve yeni yeni çıktılar 23 yaşındayım ben hep jiletle alıyordum ve 3 günde bir alıyordum şimdi 10 günü geçti ilk denemem inanamıyorum sıfır acı yumuşacık pürürzsüz bi cilt lütfen sizde deneyin....

demek ben yanlış yapıyorum yaa!Bende iyice yediriyodummmhay akılsız kafam kalın tabaka olcak...

bende işe yaradı ii uyuşturdu hatta ağda sonrası bile uyuşuktu...

jilet kullandıysan anam anam canın çok yanar kız o bölge en çok acıyan bölge bende hersefer aldığımda çok acı çekiyom

saglık ocagında yazıyorlar ben yazdırıpda aldım ama henüz deneyemedim bu hafta denicem inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…