Emla Kremi

Chase

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
239
12
118
40
Kızlarr :18: Yıllardır malum bölgeyi jiletle alıyordum. Artık ağdaya geçmek istiyorum. Bunu kendim yapamam tabiki güzellik salonuna gidicem. Amaaa işteee çok acıdığını duydum. Canımda çok tatlı ( Üstelik gebeyim. Nette araştırırken Emla kremi diye bişey duydum. O bölgeyi uyuşturuyormuş. Ama bebeğime bir zararı olurmu acabaaa Gebeyken Emla kremi kullanan varsa sonuçlarını benimle paylaşmalarını istiyorumm lütfennnn

canım emla kremini ilişki sırasında kullnıldığını biliyorumm..eğer senn dediğin gbi bişey varsa hemen bende başlarımm canımm ağda yaptırdım bi iki sefer süper oluooo:)birazcık acıooo ama dayanırsınn sıkıntı etme

İnternette araştırdım canım. Benim gibi canı çok tatlı olanlar Hep Emla kullanıyorlarmış Ve gerçekten uyuşturuyormuş orayı ama işte gebeyim ben bir zararı olurmu diye merak ediyorum

bende internetten duyup almıştım emla kremini ama sanıldıgı gibi de çok uyuşturmuyor...emlayı sürüp folyoyla kapatıyorsun almak istediğin bölgeyi...ben uygulamıştım bacaklarıma ama beni uyuşturmadı malesefff...

Olmadı jiletle devam edeceğim yine... Yıllardır jiletle ala ala kıl köklerim eminim çok kalınlaşmıştır ve canım cidden çok yanacak bunu tahmin edebiliyorum ((

Canim bildigim kadar gebelikte kullanilmiyor sonucta kimyasal kullanma derim emlayida bikini bölgesinde denemis biri olarak hiiic tavsiye etmem tamam uyusukluk yapiyo ama sende benim gibi yillardir jiletlen alanlardansan kil köklerinin yari capi 2cm oldugu icin yinede dayanilmaz bir aci oluyo resmen kan revan icinde kalmistim .Bi dahada tövbeee

Olmadı jiletle devam edeceğim yine... Yıllardır jiletle ala ala kıl köklerim eminim çok kalınlaşmıştır ve canım cidden çok yanacak bunu tahmin edebiliyorum ((

bence ağdayı bir kere deneyinn...ahım şahım bir acısı olmuyor..bende ilk başta sizin gibi düşünüyordum ama öyle olmadıgını deneyip gördümm..

ben emlayı epilasyonda ve sadece genital bölgede kullanıyorum. çünkü emla bacak kol gibi yerleri uyuşturmaz genital bölge gibi ince derileri uyuşturma özzelliği var geniteli gayet güzel uyuşturuyor. ben epilasyonda kullanıyorum ama hiç ağda yaptıramayan arkadaşlarım nun sayesinde ağda yaptırıyorlar artık..

kızlarrr,bende özel bölge temizliğinden muzdarip olanlardanım,emla kremle ilgili yazılanları okudum,sonuçta bir ilaç bu krem kullanmadan bi doktora danışayım dedim iiki de öyle yapmışım.doktora gittim ağda için falan da demedim epilasyon yaptrcam böyle bi krem varmış tavsiye eder misiniz dedim,kadın ne dese beğenirsiniz sakın sakın asla asla dedi ben şaşırdım tabi böyle abartılı bir tepki beklemiyordum azarladı bide beni herkes kafadan böyle kremleri kullanıyor diye,krem kan kanseri yapıyormuş,özellikle geniş alanlarda asla kullanılmaması gerekiyormuş,bıyığa belki dedi ama onu da tavsiye etmedi çok çok zorda kalırsan dedi başka yere aman yapmayın benden söylemesi daha bugün sordum,güzelleşelim diye sağlığımızdan olmayalım. 40 gün 40 gece ağdaya devam yavaş yavaş artık napcam,çok da ümitlenmiştim yaaa

açıkçası çok şaşırdım şuan...
bende özel bölge epilasyonu hakkında oldukça dertliydim bundan 5yıl kadar önce...
bi arkadaşımın tavsiyesi ile kuaförde sir ağda yaptırmaya başladım ve birdaha hiç jilet sürmedim...
2yıl kadar bir süre de emlayı kullandım ve çok faydasını gördüm...öyle folyo ile falan kapatmalarada gerek yok ayrıca,sürüp çamaşırımı giyiyordum zaten hava almadığı için etki ediyor..
çok arkadaşıma da tavsiye ettim kullandılar..
sonra artık sıkıcı gelmeye başladı krem kullanmak ve zaten sir ağda ile azalan incelen tüğlerin alımı acısız olmaya başlandığı içinde bıraktım..
bu ilacı bende diğer arkadaşlarımda hep farklı doktorlara yazdırarak aldık...hiç bi uyarı ile karşılaşmadık...
umarım yanılan sizin dr.dur (

İnanın acısı çok fazla değil alışıyor insan bir süre soonra. Benimde canım çok tatlıdır bunu diyorum.

Kızlarrr bayadır giremiyorumm :) Geçen ayın 24 ünde ağdamı yaptırdım tekrar çıktı bile bu ay tekrardan gidicem İnanın korktuğum kadar acımadı bile. Gittiğim güzellik salonundaki kız kıl köklerimin çok sert olmadığını bu yüzden çok acımayacağınmı söyledi zaten. Şimdi öyle rahatımkiii anlatamammm. Benim kadar korkan insan yaptırdıysa herkes yaptırabilir bence

kadın olmak ne zor birşey yaaaa
Bi şu fazla kilolarıma birde ağda ya harcamadığım para kalmadı.Acısına dayanamıyorum.Kendim alamıyorum.Kuaföre gitmeye de çekiniyorum.Vallahi eşimle bu sebepten aram açıldı.Ne yapacağımı şaşırdım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…