canım emla kremini ilişki sırasında kullnıldığını biliyorumm..eğer senn dediğin gbi bişey varsa hemen bende başlarımm canımm ağda yaptırdım bi iki sefer süper oluooo:)birazcık acıooo ama dayanırsınn sıkıntı etme
bende internetten duyup almıştım emla kremini ama sanıldıgı gibi de çok uyuşturmuyor...emlayı sürüp folyoyla kapatıyorsun almak istediğin bölgeyi...ben uygulamıştım bacaklarıma ama beni uyuşturmadı malesefff...
Olmadı jiletle devam edeceğim yine... Yıllardır jiletle ala ala kıl köklerim eminim çok kalınlaşmıştır ve canım cidden çok yanacak bunu tahmin edebiliyorum((
bende internetten duyup almıştım emla kremini ama sanıldıgı gibi de çok uyuşturmuyor...emlayı sürüp folyoyla kapatıyorsun almak istediğin bölgeyi...ben uygulamıştım bacaklarıma ama beni uyuşturmadı malesefff...
kızlarrr,bende özel bölge temizliğinden muzdarip olanlardanım,emla kremle ilgili yazılanları okudum,sonuçta bir ilaç bu krem kullanmadan bi doktora danışayım dedim iiki de öyle yapmışım.doktora gittim ağda için falan da demedim epilasyon yaptrcam böyle bi krem varmış tavsiye eder misiniz dedim,kadın ne dese beğenirsiniz sakın sakın asla asla dedi ben şaşırdım tabi böyle abartılı bir tepki beklemiyordum azarladı bide beni herkes kafadan böyle kremleri kullanıyor diye,krem kan kanseri yapıyormuş,özellikle geniş alanlarda asla kullanılmaması gerekiyormuş,bıyığa belki dedi ama onu da tavsiye etmedi çok çok zorda kalırsan dedi başka yere aman yapmayın benden söylemesi daha bugün sordum,güzelleşelim diye sağlığımızdan olmayalım. 40 gün 40 gece ağdaya devam yavaş yavaş artık napcam,çok da ümitlenmiştim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?