• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla kremi hakkında

Buika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
18
0
86
Ankara
Merhaba. genital bölgesine lazer yaptırmak istiyorum fakat acısından korkuyorum.
Koltuk altına yaptırdığım için acısını biliyorum. :) Genital bölgede daha hassas olacağı için dayanamayacağımı düşünüyorum. Emla kremi sürsem diye öneride bulundum lazer yapan kişiye,"biz önermiyoruz gözenekleri tıkıyor... " dedi. Acaba ne yapmalıyım. Ya da bu kremin bi zararı var mı bilen var mı?

Merhaba. genital bölgesine lazer yaptırmak istiyorum fakat acısından korkuyorum.
Koltuk altına yaptırdığım için acısını biliyorum. :) Genital bölgede daha hassas olacağı için dayanamayacağımı düşünüyorum. Emla kremi sürsem diye öneride bulundum lazer yapan kişiye,"biz önermiyoruz gözenekleri tıkıyor... " dedi. Acaba ne yapmalıyım. Ya da bu kremin bi zararı var mı bilen var mı?

şeyimdeki gözenekleri tıkasın valla, ne diyim ay çok güldüm yaaa....
kızlar şaka bir yana, ben uzun zamandır jilet yapan bir bayan olarak geçen hafta emla ile tanıştım. 3 dk.da sirim bitti. inanın azıcık bir acım olmadı. hatta dr.umda gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi. jinekolojik açıdan sorun teşkil etmiyormuş.
keşke daha önce biri söyleseymiş bunu bana...

Back