Malesef 100 lira verip kremi aldım.önce 2 tüp kullandım.etki etmeyince kalan 3 tüpüde kullanıp 2 saat bekledim..sonuçta yer yer uyuşuk ama istediğim sonuç değil..ayrıca yanma hisside oldu sonuçta kimyasal ve alt kısımlarda zarar verebilir diye düşündüm..yanma hissinden dolayı..bu uzun süre devam etti.
Sonuç olarak bende işe yaramadı..hiç uyuşturmuyor diyemem ancak epilasyon için yeterlide değil bu..
Bi merkeze gitmek istemiyorum..daha önce 2 kez lazere gittim ve pişman oldum mahremiyet açısından...
İyi dedikleri kişisel kullanım lazerlerde şuan çok pahalı..1.800 filan..
Keşke daha etkili uyuşturucu bir krem yada başka bir yolu olsaydı...
2 kez lazere gittim nedense o dayanılmaz değildi benim için..sadece mahremiyet durumundan gitmek istemedim bi daha..epilatör tam bi işkenceye dönüşüyor..kötü olan genitalde kendi kendine almakta gerçekten zor..Ne yapacağımı bilmiyorumBu tarz kremler yüzeysel uyuşturma yapıyor.Dolayısı ile cilt altında bir uyuşukluk yapmıyor. Oysa ağda sırasında bizim hissettiğimiz acı kılın kökünün ayrıldığında verdiği acı. O kadar derine sadece lokal anestezi yapıldığında ancak hissetmeyiz.
Birde buz uygulaması yaparak deneyin daha az acı duyarsınız. Zamanlada tüyler incelip seyreldiğinde acı daha da azalır.
Bu arada kişisel kullanım lazerlerde çok etkili değil. Bu tarz cihazlarda kullanılan enerji oldukça düşük olduğundan etkiside o oranda düşük oluyor.Kalın ve siyah kılları birazcık etki eder ama fazlası beklenmemeli.Lazer uygulamalarıda acısız değil bu arada..
2 kez lazere gittim nedense o dayanılmaz değildi benim için..sadece mahremiyet durumundan gitmek istemedim bi daha..epilatör tam bi işkenceye dönüşüyor..kötü olan genitalde kendi kendine almakta gerçekten zor..Ne yapacağımı bilmiyorum
evet..hatta 1 saatte uyuşmayınca 2 saat bekledim..bende faydalı olmadı.Bu kremi henüz kullanmadım ama bildiğim kadarıyla bölgeye sürüp üstünü streçle sarıp en az 1 saat beklemek gerekiyormuş. O zaman işe yarıyormuş. Siz de öyle mi yaptınız acaba?
Aa çok enteresan bende kullandim daha önce baya uyusuyordu. Ağda yapıyordm,cookk çok hafif his oluyorduevet..hatta 1 saatte uyuşmayınca 2 saat bekledim..bende faydalı olmadı.
hiç jilete başlamasaydım keşke..en kötüsüde o zaten..Adet bittikten hemen sonra yapin o zaman aciya daha dayanikli olunuyor adetten once ya da yakinda yapmayin cunku hassaslasiyoruz.Bide bence kuafore gidin bende mahremiyete dikkat ederim ama jiletle daha kotu temizlendigimi hissetmiyorum nen jiletle ya
hiç jilete başlamasaydım keşke..en kötüsüde o zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?